Izvor: B92 arhiva vesti 11.08.2018

Španović: Pukla je Ahilova tetiva, moj put se završava ovde...

B92 11.08.2018
Srpska atletičarka Ivana Španović razočarana je što je morala da se povuče sa takmičenja u finalu Evropskog prvenstva u atletici. Ona je pretrpela povredu Ahilove tetive tokom kvalifikacija zbog, a poznato je da je ova povreda jedna od najtežih… »

"Srbija nikada neće podleći antiruskoj histeriji"

B92 11.08.2018
Srbija i Rusija će nastaviti da unapređuju vojno-tehničku saradnju, zajednički je zaključak sastanka ministara odbrane Srbije i Ruske Federacije. Rusija daje punu podršku Srbiji u rešavanju kosovskog problema i poštuje politiku predsednika… »

Gde god da krenete – zastoj, na Batrovcima se čeka 7 sati

B92 11.08.2018
Beograd -- Pojačan je saobraćaj na svim putevima u zemlji, a kako javlja RTS, na graničnom prezu Batrovci vozila se zadržavaju oko šest do sedam sati. Kolona vozila duga je šest kilometara. Iako je zabranjeno, mnogi vozači se ubacuju u zaustavnu… »

Mirković: Pobede su melem za ranu, situacija nije prijatna

B92 11.08.2018
Trener Partizana Zoran Mirković rekao je da je njegovoj ekipi potreban kontinuitet dobrih igara kako bi ostvarili zacrtane ciljeve ove sezone. U predstojećoj utakmici protiv Zemuna od igrača traži punu koncentraciju. "Pobede su u svakom slučaju melem… »

BG, NS, Niš: Eksplozija, goreli automobili FOTO/VIDEO

B92 11.08.2018
Prethodna noć bila je, kako se čini, pogubna za automobile. Eksplozija u Zemunu, goreli četvoročkaši u Nišu i Novom Sadu. U eksploziji u Zemunu povređena je jedna osoba, državljanka Španije (20). Do eksplozije automobila marke “audi“ došlo… »

Haos u Bukureštu: Krenuli na kordon, 440 povređenih FOTO

B92 11.08.2018
Bukurešt -- Rumunske vlasti saopštile su da je 440 osoba povređeno, među kojima 24 pripadnika policije, u sukobima demonstranata i policije. Sukobi su izbili u Bukureštu tokom protesta hiljada Rumuna koji žive u inostranstvu, a koji su nezadovoljni… »

NS: Izgoreo auto zamenice načelnika interventne policije

B92 11.08.2018
Novi Sad -- Službeni automobil zamenice načelnika interventne jedinice novosadske policije Marine Jovanović zapaljen je u Novom Sadu, prenosi portal 021.rs. Auto je zapaljen oko 4 sata u Ulici Ilije Birčanina, a policija je blokirala tu ulicu na… »

Zaplenjeno meso: Iz Brazila preko KiM, prošao rok trajanja

B92 11.08.2018
Jagodina -- Policija u Jagodini, u saradnji sa Upravom carine pronašla je i zaplenila 23 tone mesa. To meso je iz Brazila, preko Kosova i Metohije i Raške, daljom prodajom trebalo da bude dostavljeno jednom preduzeću u Ćupriji. Meso je uništeno, a… »

"Razgraničenje znači Kosovo u UN, a za nekoliko godina..."

B92 11.08.2018
Kragujevac -- Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da razgraničenje za koje se zalaže Aleksandar Vučić u vezi s pitanjem Kosova predstavlja precrtavanje granica. Kako je rekao, to predstavlja trajno i voljno otuđenje dela teritorije zemlje… »

Prijatan vikend! Benzin poskupeo 2 RSD, TNG čak i 3

B92 11.08.2018
Iako je nafta pojeftinila na svetskim berzama, to se ne odražava na Srbiju. Iako je sirova nafta na svetskim berzama pojeftinila za nekoliko dolara po barelu u poslednjih mesec dana a dinar se i dalje dobro drži, cene goriva na našim pumpama, umesto da… »