Izvor: Studio B arhiva vesti 14.08.2018

SNS Beograda:Sramno što DS drži moralne pridike

Studio B 14.08.2018
Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke ocenio je da je sramno što Demokratska stranka, koju su građani poslali u „magareću klupu“ sa dva posto glasova, danas drži moralne pridike. „DS je bio i jeste sinonim za kriminal, malverzacije i… »

Hrvatica u Gentu pretukla homoseksualni par

Studio B 14.08.2018
Belgijska policija privela je 21-godišnju Hrvaticu koja je s dve godine starijim dečkom u Gentu u Belgiji pretukla jedan homoseksualni par. Belgijska policija privela je 21-godišnju Hrvaticu koja je s dve godine starijim dečkom u Gentu u Belgiji… »

Ugovor o pomoći lokalnim samoupravama za najugroženije kategorije i migrante

Studio B 14.08.2018
Ugovor za pomoć lokalnim samoupravama u Srbiji „Norveška za vas – Srbija“ u vrednosti od 4,5 miliona evra potpisan je danas između ambasade Norveške u Srbiji i Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge – UNOPS. Ambasador Norveške u… »

Izložba „(U)lica” od četvrtka na Beogradskoj tvrđavi

Studio B 14.08.2018
Izložba „(U)lica”, novinara Petra Jončića, biće otvorena u četvrtak u 18 sati u Galeriji Beogradske tvrđave u Unutrašnjoj Stambol kapiji, saopšteno je iz JP „Beogradska tvrđava”. Fotografije koje će biti izložene prikazuju zanimljive… »

Uskoro rešenja o zaposlenju 577 medicinara sa KiM

Studio B 14.08.2018
Svih 577 zdravstvenih radnika, uglavnom medicinskih sestara i tehničara koji 12 do 16 godina „privremeno“ rade u zdravstvenim ustanovama u užoj Srbiji, a plate primaju kao zaposleni na KiM, dobiće uskoro zvanična rešenja o zaposlenju u centralnoj… »

Bolton sa turskim ambasadorom o uhapšenom svešteniku

Studio B 14.08.2018
Savetnik za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džon Bolton razgovarao je sa turskim ambasadorom u Vašingtonu o hapšenju američkog sveštenika Endru Bransona u Turskoj. foto Tanjug/AP Photo/Alex Brandon, File Kako se navodi u saopštenju Bele kuće, do… »

Nedimović:Pozivaju se na pravo,a nasiljem žele da ruše vlast

Studio B 14.08.2018
Funkcioner SNS Branislav Nedimović kaže da pravna država mora da se poštuje i smatra da bi tužilaštvo trebalo da se pozabavi onima koji naseljem žele da ruse vlast. FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ bk „Oni koji se pozivaju na pravnu državu, sada… »

Vesić: Opozicija podržava one koji ne žele pravedno rešenje

Studio B 14.08.2018
Član Predsedništva SNS Goran Vesić ocenio je danas da opozicija napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića razbija preko potrebno državno jedinstvo u rešavanju kosovskog problema i time podržava one koji ne žele pravedno resenje za Srbiju… »

Pacolijevo ministarstvo:Beograd hapsi kosovske Albance

Studio B 14.08.2018
Prištinski mediji špekulišu poslednjih dana da Beograd ima „crvene liste“ na kojima se nalaze Albanci sa Kosova i Metohije kojima nije dozvoljen ulazak u centralnu Srbiju, a ministarstvo spoljnih poslova Bedžeta Pacolija saopštava da su neki… »