Izvor: Vesti online arhiva vesti 14.08.2018

Novi život kraljevskog zdanja

Vesti online 14.08.2018
U čuvenoj banjskoj dvorani Kur-salon radi se punom parom kako bi ovo jedinstveno zdanje do 1. decembra povratilo nekadašnji sjaj i izgled kakav je imalo sredinom tridesetih godina prošlog veka. Radovi na obnovi zdanja započeti su 30. aprila, a… »

"Spusti kriterijume" je najgori ljubavni savet singl devojkama; I koji još?

Vesti online 14.08.2018
Singl. Sama. Solo. Značenje je jedno – to je žena koja trenutno nema muškarca pored sebe. Kada bi slušala sve dobronamerne reči dežurnih dušebrižnika velika je verovatnoća da nikada ne bi promenile status. "Bože, koliko si lepa! Kako je… »

Političari, pamet u glavu!

Vesti online 14.08.2018
Glasine o mogućoj podeli Kosova uznemiruju sve, a naročito Srbe na Kosovu, kao i činjenica da je jasno da je podela bila na dnevnom redu razgovora o budućnosti KiM. Takve najave znače bežanje od normalizacije odnosa Beograda i Prištine. A sporazum… »

U kandžama paranoje: Strah rađa neprijatelje

Vesti online 14.08.2018
Osobe koje pate od manije gonjenja ne veruju ni svojoj senci, uvereni da su se i najbliži urotili protiv njih. Čovekov um je misterija poput kosmosa. Niko još nije otkrio sve njegove tajne pa tako i "demoni" koji ga napadaju ne mogu da se iskorene za… »

Ni Oliver ne bi ćutao!

Vesti online 14.08.2018
Dve nedelje neprestanih žestokih napada vlasti i prorežimskih medija na igumana manastira Visoki Dečani Savu Janjića, jer je upozorio da "nijedan primer teritorijalne podele u novijoj istoriji nije prošao bez nasilja nad civilnim stanovništvom i… »

Prirodni preparati za negu: Iz tiganja na kosu

Vesti online 14.08.2018
Najsavršenija lepota dolazi iz prirode! Vođene ovom parolom dame sve više počinju da se okreću prirodnim preparatima za negu koji u sebi imaju malo ili nimalo hemikalija. Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kako je nastao ovaj trend, ali se smatra… »

"Oluja" oduvala i Bajagu

Vesti online 14.08.2018
Roker Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori aplauzima i ovacijama dočekani su i ispraćeni u Puli. Ali, na Danima piva u Karlovcu on neće održati koncert u septembru, "na inicijativu branitelja", a hrvatski bend Hladno pivo odbio je da ga… »

Trgovci i država deru narod

Vesti online 14.08.2018
Iako su građani Srbije s nestrpljenjem iščekivali dolazak moćnih trgovinskih lanaca i tekstilnih kompanija, brzo su se razočarali. Dok su ranije s oduševljenjem u vreme rasprodaja hrlili u Beč ili Solun da bi kupili firmirane jakne i pantalone… »

Umirem zbog Monsanta

Vesti online 14.08.2018
Sud u San Francisku presudio je da Monsanto mora da plati 289 miliona dolara odštete jer nije Dvejna Džonsona (46), obolelog od karcinoma, obavestio o opasnosti svog herbicida raundapa, čime je američki baštovan pobedio agrohemijsku kompaniju u… »