Izvor: Politika arhiva vesti 19.09.2018

Revija visoke mode na proleterskoj Kadinjači

Politika 19.09.2018
Manekenke, prikladno odevene, snimljene su u novim modelima pored spomeničkih figura, uz dozvolu muzeja. Užice – Nekad davno se, u slavu palih boraca Radničkog bataljona, recitovalo „Pao je četrnaesti kilometar, al’ nikad neće Kadinjača”, a… »

Brnabić: Rijaliti u Srbiju uveo Đilas, a ne Mitrović

Politika 19.09.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da su rijaliti programi stvar nadležnih regulatornih tela, a ne vlade, ali i navela da je rijalitije u Srbiju uveo Dragan Đilas, a ne Željko Mitrović. Brnabić je, upitana da prokomentariše stav… »

Hrvati otimaju imovinu, a Srbi je vraćaju

Politika 19.09.2018
Nauči savetnik – nekadašnji pomoćnik saveznog ministra i kopredsednik Mešovitog međuvladinog komiteta za ekonomsku saradnju sa Hrvatskom TEKST SAMO U ŠTAMPANOM I DIGITALNOM IZDANjU… »

Još poneka o penzijama

Politika 19.09.2018
Penzionisani profesor Pravnog fakulteta BU, nekada i sudija Ustavnog suda Jugoslavije (SFRJ) TEKST SAMO U ŠTAMPANOM I DIGITALNOM IZDANjU… »

Beograd nije samo centar

Politika 19.09.2018
Svaki dan od gradskih čelnika slušamo priče o Beogradu kao turističkom gradu, o nekakvim „atrakcijama”. Evo sada je počelo postavljanje novogodišnje rasvete. Sve je to lepo. Ali Beograd je prljav i neuredan grad. Beograd nije samo Obilićev… »

Ona se budi

Politika 19.09.2018
Izložba i strip album posvećeni strip autorkama sa Balkana i iz Francuske pod nazivom „Ona se budi” predstavljeni su u Francuskom institutu. Postavku posvećenu strip autorkama osmislila je mlada i talentovana strip autorka Jana Adamović. Izložba… »