Izvor: iKragujevac/Regioni arhiva vesti 24.09.2018

Danas u Kragujevcu iz sata u sat sve hladnije, a kakvo vreme nas čeka do kraja nedelje?

iKragujevac 24.09.2018
U Srbiji se ujutro na severu, pre podne u centralnim, a posle podne i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje s kišom, jakim i vetrom i padom temperature. Najniža temperatura od 10 do 16, najviša od 16 na severu do 28 stepeni na istoku i jugoistoku… »

Produžen rok za sklapanje reprograma svih dugovanja za komunalne usluge

iKragujevac 24.09.2018
Zbog velikog interesovanja sugrađana da sklope Sporazum o reprogramu svih dugovanja za komunalne usluge, doneta je odluka da se produži rok do 31. oktobra 2018. godine. Tokom cele prošle radne nedelje veliki broj sugrađana je došao u JSP Kragujevac u… »

Da li ste znali? Če Gevara 1959. godine posetio Šumarice, i u ''Zastavi'' planirao da kupi oružje

iKragujevac 24.09.2018
Legendarni revolucionar Ernesto Če Gevara boravio u Kragujevcu, i tom prilikom posetio spomen park u Šumaricama i fabriku "Zastava" gde je razmatrao kupovinu oružja. Izložba ''Če u Kragujevcu“ autora Marka Terzića koja je nedavno otvorena u Muzeju… »

U Kragujevcu Nada Kolundžija

iKragujevac 24.09.2018
Pijanistkinja Nada Kolundžija nastupiće u okviru svoje turneje po Srbiji pod nazivom ''Udah/Izdah zvuka'' i u Kragujevcu, većeras od 20h u Univerzitetskoj galeriji. Turneja je osmišljena kao koncertna promocija izdanja ''Udah/Izdah''. Ova mala… »

Zbog radova, EPS ostavlja bez struje ova naselja i ulice u Kragujevcu

iKragujevac 24.09.2018
Elektrodistribucija Kragujevac obaveštava da će zbog radova ostati bez struje određena naselja u Kragujevcu. Zbog radova, na remontu trafo stanice,dana 24.09.2018 god. u vremenskom periodu od 10.00 č. Do 11.00 č. doći će do prekida u isporuci… »

Iz ova dva grada hrabri mladići i devojke hrle u vojsku, Kragujevac među njima

iKragujevac 24.09.2018
Kragujevčani i Nišlije su, moglo bi se reći, najhrabriji ljudi u Srbiji, jer ni sedam godina otakako je obavezni vojni rok obustavljen, u ovim gradovima nije prestala da živi parola "Rado ide Srbin u vojnike". Dok se, po nekim istraživanjima, čak… »

Intezivna obuka u Kragujevcu, a Lidl veoma korektan

iKragujevac 24.09.2018
Nemačka kompanija Lidl, koja je najavila skoro otvaranje deset prodajnih objekata u Srbiji, intenzivno sprovodi obuku radnika, koji će u njima raditi. U Kragujevcu je na obuci 90 budućih radnika u Lidlu, od kojih je oko 40 iz Jagodine, a ostali iz… »

Kragujevac: Ubica čekao Radoša ispred njegove kuće 5 dana!

iKragujevac 24.09.2018
Ubica Aleksandar Miloradović (21) pre ubistva Radoša Joksimovića, pet dana ga je čekao ispred njegove kuće. Policija tragala za Radošem zbog tuče vikend pre ubistva. Pre pucnjave u kragujevačkom restoranu „Neptun“ kada je ubijen bivši MMA… »

Nećete verovati ogroman pas lutalica u blizini škole u Kragujevcu [foto]

iKragujevac 24.09.2018
Pas lutalica rase napuljski mastif slobodno šeta po Kragujevačkom naselju Vašarište, u blizini osnovne škole Jovan Popović. Deca i prolaznici se plaše i beže kada ga vide. Apelujemo na sve sugrađane da prijavljuju nesavesne vlasnike pasa… »

Aranđelovac Novi Topalovići haraju grobljima, kradu spomenike, mermerne ploče, mesingane alke...

iKragujevac 24.09.2018
Ovog puta na meti Zlatarsko groblje i tri nova slučaja. Mesecima sa grobova kradu spomenike, mermerne ploče, mesingane alke, vaze... Policija u Aranđelovcu nemoćna. Od početka ove godine u samom gradu i selima nestalo je četrdesetak nadgrobnih… »