Izvor: Politika arhiva vesti 24.09.2018

Vrtić „Pčelica Maja” i jedna kuća za rušenje

Politika 24.09.2018
Stručnjaci predložili i hitnu popravku nekoliko stambenih objekata u Dobanovačkoj i Novogradskoj ulici. Malo jezero široko oko 30 metara koje se formiralo ispod temelja kuća u Dobanovačkoj i Novogradskoj ulici u Zemunu samo je jedan od uzroka koji… »

Obnova Topličinog venca razgnevila stanare

Politika 24.09.2018
Preuređenje prostora između Kosančićevog, Obilićevog i Zelenog venca je počelo, a žitelji ovog dela grada tvrde da nisu obavešteni o tome. Lomljena kocka i granitne ploče za manje od godinu dana trebalo bi da zamene asfalt na Topličinom vencu i… »

OPEK i Rusija odbili Trampa

Politika 24.09.2018
Zahtev predsednika SAD petro-kartelu da „smesta” obori cenu petroleuma uz pretnje saveznicima u Zalivu, ovog puta bez efekta. Ja ne utičem na cenu nafte. Koliko znam tržišta su dobro snabdevena. Ne znam niti jednu rafineriju na svetu koja traži… »

„Rijaliti se nigde ne zabranjuje, pa neće ni u Srbiji”

Politika 24.09.2018
Rijaliti programi se ne zabranjuju nigde, pa neće ni u Srbiji, kaže članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić i istovremeno naglašava da evropska i svaka druga medijska regulativa koja počiva na demokratskim… »

Gde se sve kriju otrovi

Politika 24.09.2018
Postavka u Prirodnjačkom muzeju osmišljena tako da ukloni uvrežene predrasude o otrovima i otrovnim stvorenjima. Vekovima se pronosila legenda kako je egipatska kraljica Kleopatra život okončala tako što je pustila da je ujede zmija otrovnica. Ovu… »