Izvor: Svet plus arhiva vesti 24.09.2018

Zadruga 2: Šta se dešava kada se kamere isključe?! Pogledajte! (VIDEO)

Svet plus 24.09.2018
Prekinut je program rijalitija "Zadruga 2" zbog tuče. Nastao je opšti haos, a onda je prenos i prekinut. Šta se dešava kada se kamere isključe?! Pogledajte! Prošle večeri se dogodila nezapamćenja svađa u "Zadruzi" između majke i ćerke Kulić sa… »

Zadruga 2: Jovica Putniković pobesneo! Ovakve reči niko nije očekivao! (VIDEO)

Svet plus 24.09.2018
U rujalitiju "Zadruga 2" u programu uživo, želeo je da se obrati svojim najdražim ljudima ali nije mogao da dođe do reči. Jovica Putniković pobesneo! Ovakve reči niko nije očekivao! Jovica Putniković želeo je da se uživo u programu obrati… »

Novac držite na jednom mestu! Trikovi za prizivanje novca!

Svet plus 24.09.2018
Kako da znate da li nešto uspeva ako to ne isprobate?! Ima mnogo trikova za prizivanje novca i možda ste neki već isprobali, a za početak novac držite na jednom mestu. Prostor u kome živite mora biti uredan, a posebno na južnoj i severnoj strani… »

Vladimir Stojković želeo da se odrekne srpskog državljanstva!

Svet plus 24.09.2018
Poslednji utorak septembra provedite uz TV Pink, jer vas od 22:15 časova očekuje novo izdanje emisije “Ami G Show”. Između ostalog, saznaćete zašto je Vladimir Stojković želeo da se odrekne srpskog državljanstva! Kod Ognjena Amidžića u goste… »

Aca Amadeus stao na ludi kamen!

Svet plus 24.09.2018
Aleksandar Stanimirovic frontmen grupe "Amadeus" stao je na ludi kamen! Naime, Aca je sa svojom Snežanom već u građanskom braku, a sada su odlučili da to učine i u manastiru Tumane. Uprkos tome što momci iz “Amadeus” benda izuzetno čuvaju svoju… »