Izvor: Politika/Politika arhiva vesti 20.10.2018

Vučićeva poruka podrške Siju povodom demonstracija na Tajvanu

Politika 20.10.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je, povodom demonstracija za nezavisnost Tajvana, uputio poruku podrške predsedniku Narodne Republike Kine, Si Đinpingu. On je osudio zahteve demonstranata na Tajvanu, koji za cilj imaju narušavanje… »

Prekinuti pregovore sa Prištinom ako ne odustane od vojske

Politika 20.10.2018
Ministar u Vladi Srbije i predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović smatra da Beograd treba da prekine sve dalje pregovore sa Prištinom ukoliko ona ne odustane od procesa formiranja vojske. Popović je naveo da nakon poslednjih odluka kosovske… »

Diplomatska ofanziva Beograda povodom kosovske vojske

Politika 20.10.2018
KELN – Odluka Skupštine Kosova da usvoji nekoliko zakona kojima se praktično otvara prostor za formiranje kosovske vojske pokrenula je veliku političku i diplomatsku ofanzivu u Beogradu, piše danas Dojče vele. Ta nemačka medijska kuća ocenjuje da… »

Lekarska komora Srbije osudila medije zbog načina izveštavanja o bebi iz Kragujevca

Politika 20.10.2018
Lekarska komora Srbije je danas osudila način izveštavanja medija, uz objavljivanje snimka iz Doma zdravlja u Kragujevcu koji je napravila jedna pacijentkinja. Komora je navela da se ta žena i ranije sukobljavala sa zaposlenima Doma zdravlja. Mediji su… »