Izvor: Svet plus arhiva vesti 28.10.2018

Darko Lazić se bori za život! Selo se bavi spekulacijama!

Svet plus 28.10.2018
Pevač Darko Lazić se posle saobraćajne nezgode bori za život, a selo se bavi spekulacijama. Porodica se zatvorila u kuću, a meštani Brestača žele da čuju šta se sa Darkom dešava. Prošlo je pet dana od trenutka kada je pevač Darko Lazić… »

Željko i Jovana se nisu podnosili, a onda im se dogodila ljubav!

Svet plus 28.10.2018
Bili su u dugim i ozbiljnim vezama! Jovana i Željko Joksimović se nisu podnosili, a onda im se dogodila ljubav. Prekinuli su duge i ozbiljne veze koje su oboje imali i sada su najskladniji par srpske scene. Jovana i Željko Joksimović već deset godina… »

Zadruga 2: Iritira sve oko sebe! Hoće li njen izlazak iz rijalitija obradovati zadrugare?!

Svet plus 28.10.2018
Iritira sve oko sebe! Hoće li njen izlazak iz rijalitija "Zadruga 2" obradovati zadrugare jer oni zaista žele da joj vide leđa?! Miljana Kulić je trenutno "najomraženija" u kući. Miljana Kulić ne prestaje da se svađa sa zadrugarima. Učesnici… »

Najbizarnija supa za koju ste ikada čuli! Pravi se od gnezda ptica! (VIDEO)

Svet plus 28.10.2018
Najbizarnija supa za koju ste ikada čuli! Pravi se od gnezda ptica! O tim gnezdima su stvorene fantastične priče. Najbliža je istini pretpostavka da su ova gnezda napravljena od morskih algi i sokova za varenje ovih ptica. Ova gnezda zovu "salangane"… »

Ubice mog oca treća sezona uskoro! Pogledajte šta vas očekuje!

Svet plus 28.10.2018
Serija "Ubice mog oca" treća sezona uskoro! Pogledajte šta vas sve očekuje! Nove teme ali i raspelet priča koje smo gledali u predhodnim sezonama. Serija "Ubice mog oca" sa prve dve sezone postigla je ogroman uspeh, a isto se očekuje i u trećoj… »

Zadruga 2: Od ljubavi do mržnje u rijalitiju! Nekada je tačka jedino rešenje!

Svet plus 28.10.2018
Neke ljubavi su se rodile u rijalitiju "Zadruga 2" neke pre nje ali da je teško održati emocije u zatvorenom prostoru govori i činjenica da mnogi od njih u vrlo kratkom vremenskom periodu idu od velike ljubavi do ogromne mržnje. Ipak, nekada je tačka… »

Zadruga 2: Luna dobija knjigu. Žena koja se borila pred narodom koji je želeo njenu smrt!

Svet plus 28.10.2018
Kija Kockar je nedavno objavila autobiografiju pod nazivom "Moj potpis", a to se nimalo ne sviđa obožavaocima njene rivalke. Sada i Luna dobija knjigu! Žena koja se borila pred narodom koji je želeo njenu smrt! Na jednoj Fejsbuk grupi Luninih… »

Jelena Karleuša priznala da poseduje fotografije na kojima je naga!

Svet plus 28.10.2018
Popularna pevačica Jelena Karleuša priznala je da poseduje fotografije na kojima je naga, kao i to gde se one nalaze ali ima i plan kako će se ponašati ukoliko se pojave u javnosti. Jelena Karleuša je priznala da se ne odvaja od svog telefona, a onda… »

Bane Mojićević otkrio koliko mu je bilo teško zbog bračne krize!

Svet plus 28.10.2018
Pevač Bane Mojićević važi za tihog i pristojnog momka koji karijeru gradi bez skandala ali prošle godine su ipak mediji otkrili jedan detalj iz njegovog života. Naime, on je tada napustio svoju suprugu Milicu. Sada je otkrio koliko mu je bilo teško… »