Izvor: Studio B arhiva vesti 23.11.2018

Vreme je za sigurnu štednju

Studio B 23.11.2018
Pitanje koje građani sebi često postavljaju jeste gde je najpametnije uložiti novac koji su uštedeli. Najsigurniji način je svakako oročena štednja, a ono što većina ekonomskih stručnjaka savetuje kao najbolji način na koji građani mogu da… »

Zaev zvao Čedu da mu bude savetnik?

Studio B 23.11.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev ponudio je lideru Liberalno-demokratske partije Čedomiru Jovanoviću da bude savetnik u makedonskoj vladi za regionalne odnose i evropske integracije, navodi „Blic“. foto printskrin Tanjug „Jovanović nije konačno… »

U Kinoteci predstavljena monografija o Mileni Dravić

Studio B 23.11.2018
U punoj sali Jugoslovenske kinoteke sinoć je predstavljena monografija „Milena Dravić ili ključ snova“ autorke Anite Panić, u izdanju Filmskog centra Srbije i „Službenog glasnika“. foto Tanjug/ Sava Radovanovic/arhivski snimak Prisutne su… »

Srbija među top destinacijama za 2019. godinu

Studio B 23.11.2018
Srbija je izabrana među 12 destinacija koje bi mogle da budu najzanimljivije za putovanja u 2019. godini, objavio je sajt Trevl leming (TravelLemming.com) koji se bavi malo poznatim i istraženim destinacijama u svetu. FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg… »

Avio kompanija tražila od putnika pare za poletanje

Studio B 23.11.2018
Avion koji je trebalo da poleti iz Pekinga ka Varšavi 11. novembra ostao je na pisti zbog nepredviđenih kvarova na hidrauličnoj pumpi boinga 787 drimlajner, međutim kada je mehaničar koji je popravio boing tražio da mu se plati u gotovini, osoblje… »

Obnovljeno još jedno dečje igralište u Rakovici

Studio B 23.11.2018
Obnovljeno dečje igralište u Ulici Stanka Paunovića Veljka na Miljakovcu osim novih rekvizita, gumene podloge, ima i iscrtanu školicu, automobile, drvo i raketu, što ga čini lepšim i drugačijim, rekao je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić… »