Izvor: iKragujevac arhiva vesti 08.12.2018

Vučić: Auto-put Kragujevac - Batočina u potpunosti gotov naredne godine

iKragujevac 08.12.2018
KRAGUJEVAC - Auto-put od Kragujevca do Batočine biće potpuno gotov sledeće godine, a razmatra se i mogućnost izgradnje auto-puta od Kragujevca do Gornjeg Milanovca u narednim godinama, izjavio je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju… »

Ambasador Nemačke posetio Spomen park Kragujevački oktobar

iKragujevac 08.12.2018
Stravični su zločini koje su počinili nemački vojnici nad nevinim civilima, među kojima je bilo mnogo dece. Izuzetno je važno da se danas i ubuduće očuva sećanje na ove strašne događaje, da se detaljno dokumentuju i da se javnost s tim… »

Beograd će sa zadovoljstvom kupovati tramvaje proizvedene u Kragujevcu

iKragujevac 08.12.2018
BEOGRAD/KRAGUJEVAC - Beograd će sa zadovoljstvom kupovati tramvaje proizvedene u Srbiji, najavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, a povodom molbe Predsednika Republike Aleksandra Vučića Gradu da kupuje "Simensove" tramvaje koji će se… »

Od 2019. moguće veće nadoknade za porodilje

iKragujevac 08.12.2018
Nepravda prema mamama biće ispravljena dogodine. Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja zadužena za demografiju predložila Vladi izmene Zakona. Nepravda prema porodiljama koje su tokom porodiljskog odsustva primale male mesečne iznose… »

''Računaj na podršku'' u Kragujevcu - besplatne obuke i radionice

iKragujevac 08.12.2018
U Kragujevcu će biti organizovane besplatne obuke i radionice, do kraja 2019. godine, kao podrška reformi korporativnog finansijskog izveštavanja. Posle Beograda i Niša, projekat „Računaj na podršku” predstavljen je i u Kragujevcu i izazvao je… »

Dnevni horoskop za 8. Decembar: Ovan ima kočnicu u ljubavi, Ribe razočarane u sebe

iKragujevac 08.12.2018
Šta vam zvezde previđaj za prvii dan vikenda, saznajte u dnevnom horoskopu. OVAN POSAO: Niste sigurni kako da se postavite u neprijatnoj situaciji koja vam se danas pojavila na poslovnom planu. LJUBAV: Osoba koja vam se dopada nije pokazala da ima ka… »

Sutra pojedine ulice i do 8 sati bez struje

iKragujevac 08.12.2018
Elektrodistribucija Kragujevac sutra, 9. decembra bez struje ostavlja ova naselja i ulice. Zbog radova, na zameni transformatora, dana 09.12.2018 god. u vremenskom periodu od 09.00č. do 15.00č. doći će do prekida u isporuci električne energije… »

Pravo na povlašćeni prevoz imaće ove kategorije građana u Kragujevcu

iKragujevac 08.12.2018
KRAGUJEVAC - Gradsko veće na sednici održanoj 7. decembra utvrdilo je predlog odluke o ostvarivanju prava na prevoz povlašćenih kategorija građana i uputilo odbornicima Skupštine grada na razmatranje i odlučivanje. Pravo na prevoz povlašćenih… »

Dodela sertifikata na Univerzitetu u Kragujevcu

iKragujevac 08.12.2018
U ponedeljak, 10. decembra 2018. godine, u 10.00 sati u Svečanoj sali Rektorata, biće održana dodela potvrda o završenom programu Studentske letnje stručne prakse Univerziteta u Kragujevcu i Grada Kragujevca 2018. Polaznicima prakse, sertifikate će… »

Kragujevac: Ne gubimo nadu, dok ima grama života u njemu nećemo prestati da tražimo spas, ispovest neutešnog oca dečaka…

iKragujevac 08.12.2018
KRAGUJEVAC - Beba A.S. stara godinu iz Despotovca već sedam meseci leži u Kliničkom centru u Kragujevcu jer isto toliko vremena lekari leče posledice nastale posle upale mozga i moždanih ovojnica, koje je dobila po drugi put. Očajni roditelji kojima… »