Izvor: Svet plus arhiva vesti 08.12.2018

Ceca Ražnatović stigla na koncert! Poručuje da je presrećna!

Svet plus 08.12.2018
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla na koncert u Kosovsku Mitrovicu! Poručuje da je presrećna što može da pomogne svom narodu! Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je oko 11 časova u Kosovsku Mitrovicu gde će, u delu grada pod… »

Zadruga 2: Užasna svađa u rijalitiju! Bora prevršio svaku meru! (VIDEO)

Svet plus 08.12.2018
Užasna svađa u rijalitiju "Zadruga 2"! Posle uspešno odigrane "Igre istine", zadrugari su kao nagradu dobili dugo očekivanu picu. Kao i obično kada dobiju hranu, ukućani su se žestoko posvađali, a situacija je kulminirala kada su Toma Panić i… »

Ceca Ražnatović na administrativnoj granici sa Kosovom i Metohijom!

Svet plus 08.12.2018
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nalazi se na administrativnoj granici sa Kosovom i Metohijom. Pevačica se nasmejana obratila fanovima i jednom porukom poručila da stiže. Ceca Ražnatović je na putu za Kosovsku Mitrovicu, uskoro bi trebalo i da se… »

Zadruga 2: Aleksandra otkrila šta Zerina krije! Ti si silovana! (VIDEO)

Svet plus 08.12.2018
Divljanje, svađa i skakanje po stolu u rijalitiju "Zadruga 2" Obezbeđenje moralo da reaguje zbog ove dve zadrugarke! Aleksandra Subotić otkrila šta Zerina Hećo krije! "Ti si silovana!" Nezpamćeni sukob u rijalitiju "Zadruga 2" dogodio se tokom igre… »

Koreni osma epizoda: Đorđe hoće da presudi Simki i detetu! (VIDEO)

Svet plus 08.12.2018
Serija "Koreni" osma epizoda, biće emitovana na Prvom programu RTS-a u nedelju 9. decembra u 20.05 časova. Đorđe hoće da presudi Simki i detetu! U predhodnoj epizodi, kad nadničari dođu u kuću Katića na ručak, Simka odlazi do Tole koji plasti… »

Zadruga 2: Podvrgla se plastičnoj hirurgiji! Svi su zgroženi!

Svet plus 08.12.2018
Zadrugarka Ana Korać pre ulaska u rijaliti "Zadruga 2" podvrgla se plastičnoj hirurgiji koja izgleda nije bili baš uspešna. Možda se Ani ovo dopada ali svi su zgroženi. Gledaoci ovog rijalitija su primetili da Ana ne izgleda više lepo kao ranije, a… »

Doručak koji sprečava pet ozbiljnih bolesti!

Svet plus 08.12.2018
Naučno je dokazano da kombinacija meda i cimeta sprečava razvoj gripa! Hleb sa medom i cimetom - doručak koji sprečava pet ozbiljnih bolesti! Zvuči neverovatno, ali mešavina meda i cimeta zaista leči skoro sve bolesti. A što je najbolje, ove… »

Dnevni horoskop za 8. decembar 2018. godine!

Svet plus 08.12.2018
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 8. decembar 2018. godine na portalu Svet Plus. Ovan 21.3.- 20.4. Pred vama je jedan odličan dan. Moguće je da ćete neko vreme provesti razmišljajući u pravcu kakva osoba… »

Zadruga 2: Tresao se krevet ispod Miljane i Zole! (VIDEO)

Svet plus 08.12.2018
Miljana Kulić i njen dečko Lazar Čolić nakon "Igre istine" u rijalitiju "Zadruga 2" koja je bila tokom noći, ušli su u novu raspravu. I ovoga puta su sevale varnice, a na testu je bilo međusobno poverenje u njihovoj vezi. Kasnije se tresao krevet… »