Izvor: Vesti online arhiva vesti 08.12.2018

Šta kriju stjuardese?

Vesti online 08.12.2018
One moraju da izlaze u susret putnicima sa jako čudnim zahtevima, obučene su da prepoznaju trgovinu ljudima, a biraju ih za ovaj posao na osnovu postavljenih normi za visinu i težinu. Svi znamo da je posao stjuardese da nam let avionom učini… »

Gejming gigant lansirao svoju platfotmu za distribuciju igara

Vesti online 08.12.2018
Kompanija Epic Games beleži dosta dugu istoriju postojanja i veliki broj izrađenih video igara, kao što je trenutni hit – Fortnite: Battle Royale, ali su i pored toga čelnici firme spremni na to da rade nešto novo. Tako će naredne godine Epic… »

Zatiranje Srba u Hrvatskoj (14): U Splitu oteto sve srpsko

Vesti online 08.12.2018
Lučki gradić iz starorimskog perioda, poznat po Dioklecijanovoj palati i crkvi Svetog Duje, Split je doživeo ekspanziju tek posle Drugog svetskog rata, u vreme postojanja SFRJ. Samo u periodu od 1948. do 1991. ovaj grad je učetvorostručio svoje… »

Bludni komšija ubio učenicu?

Vesti online 08.12.2018
Nemačka policija uhapsila je Alija K. (43), nemačko-turskog državljanina za kojeg se sumnja da je još pre 12 godna oteo, silovao, a zatim u Berlinu ubio Džordžinu Kriger (16), učenicu čija je majka Vesna poreklom iz Hrvatske. Da li je time rešen… »

Greška nakon pranja koja će vam uništiti kosu

Vesti online 08.12.2018
Većina žena brine o nezi kose, kupuje ili pravi različite preparate za zaštitu i pravilnu negu, ali sve do jedne prave jednu fatalnu grešku. Na izgled kose utiču mnogi faktori, među kojima su i način na koji je peremo i sušimo. Većina žena… »

Priština ne odustaje od svoje vojske: Igranje vatrom kraj baruta

Vesti online 08.12.2018
Atmosferu straha podgrevaju mediji, pa i premijerka, dok predsednik Srbije poručuje: Rata neće biti! Tenzije na Kosovu građane Srbije bacile su na vetrometinu često suprotnih informacija koje već pomalo zvuče kao zveckanje oružjem. Vesti da će… »

Cilj nam je 5.000 potpisa

Vesti online 08.12.2018
Dejan Kusalo, jedan od čelnika Saveza Srba u Italiji i predsednik humanitarnog udruženja Koreni sa sedištem u Veroni, kaže za "Vesti" da je u prvih nekoliko dana oko 400 ljudi potpisalo peticiju da se u Donjem domu parlamenta ponovo razmotri priznanje… »

Evo kako da se sačuvate od gripa

Vesti online 08.12.2018
Do sada je potrošeno 93 odsto distribuiranih vakcina protiv gripa. Epidemija još nije prijavljena. Epidemija gripa u Srbiji još nije prijavljena, ali je povećan broj akutnih respiratornih infekcija, rečeno je u Gradskom zavodu za javno zdravlje… »