Izvor: B92/Zabava arhiva vesti 24.01.2019

Glumac zadobio jezive povrede, poginuo tokom vojne obuke

B92 24.01.2019
Glumac Alojzius Peng preminuo je u sredu od jezivih povreda zadobijenih tokom vojne obuke na Novom Zelandu. Peng je, prenosi "Varajeti", popravljao "haubicu" kada se dogodila nesreća. Cev oružja se iznenada spustila i smrvila ga. Glumac je hitno… »

Zima ne prija vašoj koži, zato bi trebalo da poslušate ove savete

B92 24.01.2019
Zima ne utiče povoljno na kožu i može da izazove određene kožne probleme. Stručnjak za prvu pomoć Ema Hemet otkriva kako da se izborite sa najčešćim kožnim problemima koji se javljaju zimi. Ispucale usne Suve, ispucale usne su najčešći… »

Glumac neće moći da prisustvuje dodeli Oskara, Amerika mu ne da vizu

B92 24.01.2019
Film "Roma" oduševio je kritičare i ovenčao se najvećim do sada dodeljenim nagradama, a na dodeli Oskara takmičiće se u čak deset kategorija. Međutim, moguće je da glumac iz filma, Meksikanac Horhe Antonio Gerero, neće moći da prisustvuje… »

Prošireni kapaciteti Centra za transplantaciju organa KCS

B92 24.01.2019
Centar za transplantaciju Kliničkog centra Srbije proširen je novim Odeljenjem za transplantaciju bubrega, koje je danas obišao dražavni sekretar u Ministarstvu zdravlja Ferenc Vicko. On je rekao da Ministarstvo zdravlja poseban akcenat stavlja na… »

"Nije oboljenje već stanje organizma"

B92 24.01.2019
Rehabilitacija i uključivanje osoba sa Daunovim sindromom u samostalni život je veliki izazov kako za članove porodica, tako i za celo društvo. Marija Pavlović iz Udruženja za pomoć osobama sa Daunovim (Down) sindromom Beograd govorila je o tome… »

Ne obraćate pažnju, a mnogo je "prerušenih" namirnica

B92 24.01.2019
Izbegavanje čokolade, krofni i drugih poslastica je stvar odluke, a do problema može doći ukoliko kroz druge namirnice unosimo mnogo šećera koji nisu odmah uočljivi. "Nemamo apsolutno nikakvo biološko opravdanje za unošenje toliko šećera u… »

Vaše štene žvaće sve što dohvati: Ovo su saveti kako da sprečite to

B92 24.01.2019
Sve je uništeno. Kao da je štene biralo omiljene jastuke, vredne delove nameštaja, vaše najdraže papuče? Nema potrebe za brigu, svaki vlasnik šteneta mora da se suoči sa bar jednom platnenom ili drvenom "posledicom" njihove potrebe da svuda guraju… »