Izvor: B92/Zabava arhiva vesti 13.02.2019

Miloš Teodosić postao otac FOTO

B92 13.02.2019
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić postao je otac. Njegova supruga, glumica Jelisaveta Orašanin, porodila se u Los Anđelesu. Ponosni roditelji devojčici su dali ime Petra. Iako se do sada Jelisaveta i Miloš nisu oglasili na… »

Osvojio milion dolara, novac preuzeo s maskom na licu VIDEO

B92 13.02.2019
Jamajčanin koji je dobio milion dolara na lutriji prilikom preuzimanja nagrade pojavio se noseći masku koja je korišćena u filmu "Vrisak". Dobitnik, za kog mediji navode da se zove A. Kembel, prošle nedelje se u Kingstonu prilikom preuzimanja čeka… »

Svetska zvezda o glasinama: Nisam umrla!

B92 13.02.2019
Pevačica Avril Lavinj rekla je da su teorije o tome da je umrla i da ju je zamenila dvojnica Melisa "glupe internet-glasine", prenosi Independent. Glasine da se Avril Lavinj umorila od slave i unajmila dvojnicu da je predstavlja u javnosti nastale su… »

Ove životinje vide 50 posto bolje od nas!

B92 13.02.2019
Jeste li se ikada zapitali da li mačke vide u potpunom mraku budući da znamo za njihov izuzetan vid? Odgovor na ovo pitanje je negativan, ali u polutami mačke vide čak 50 posto bolje od nas, zahvaljujući specifičnoj građi oka. U odnosu na veličinu… »

Oni su profesionalni šetači i usrećiće vašeg psa

B92 13.02.2019
Ako imate psa ili bilo kog kućnog ljubimca, to dobro zna svako ko ga ima, zahteva vreme, trud i zalaganje. Mnogi nemaju vremena da šetaju svoje pse, pa se tako i stvorila potreba za profesionalnim šetačima pasa. A za to postoji i konkretan kurs. "Ovaj… »

An Mari Ćurčić premijerki: Preduzmite korake za dobrobit građana

B92 13.02.2019
Novinarka An Mari Alves Ćurčić, majka voditeljke Marije Čurčić (25) koja je 11. novembra prošle godine izvršila samoubistvo, postavila je pitanja premijerki Ani Brnabić kako bi ukazala na važnost usvajanja Nacionalne strategije za zaštitu… »

Zakerbergu pas pomogao da sklopi posao

B92 13.02.2019
Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg može da zahvali svom psu, mađarskom puliju pod imenom Zver, što je postao vlasnik Vots apa, prenosi CNN. U trenutku kada je dogovor o prodaji aplikacije zapao u krizu i u sobi u kojoj su se vodili pregovori zavladala… »

Lara je jedini terapeutski pas u Srbiji VIDEO

B92 13.02.2019
Lara je jedini terapeutski pas u Srbiji. Ona je u Novom Sadu nedavno završila svoju prvu radionicu sa decom i to u vrtićima. Lara je labrador, star pet godina, i ona je sa fizioterapeutom Svetozarom Stevinom u protekloj godini bila omiljeni gost… »

Tri saveta kako najbrže da se ugrejete

B92 13.02.2019
Stručnjaci savetuju kako da se na zimskim temperaturama zagrejete i budete zdravi. Da biste se na zimskim temperaturama zagrejali i bili zdravi, stručnjaci savetuju da se pridržavate sledećih preporuka. U stanu ne treba da bude pretoplo, jer… »