Izvor: Svet plus arhiva vesti 20.02.2019

Karleuša želi na sudu da dokaže da je Ceca ološ krvavih ruku!

Svet plus 20.02.2019
Jelena Karleuša je optužila Cecu da je naručila ubistvo Zorana Davidovića Ćande, ubijenog 2000. godine i želi na sudu da dokaže da je Ceca "ološ krvavih ruku"! Svetlana Ceca Ražnatović u utorak 19. februara pojavila se u Višem sudu u Timočkoj… »

Šaban Šaulić biće sahranjen pored Nebojše Glogovca!

Svet plus 20.02.2019
Dva velika umetnika počivaće jedan kraj drugog. Pevač koji je svojim glasom i pesmama obeležio ne samo narodni melos već i srpsku kulturu uopšte, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Šaban Šaulić biće… »

Panika u Hrvatskoj: Karleuša zakazala koncert, mediji upozoravaju trenere i fudbalere!

Svet plus 20.02.2019
Opšta panika u Hrvatskoj! Karleuša zakazala koncert u Zagrebu, mediji upozoravaju trenere i fudbalere! Se*s afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa koja je uzdrmala Srbiju, pa i region i dalje ne jenjava, a sada se Hrvati uveliko šale na račun… »

Darko Lazić izabrao ime za sina! (VIDEO)

Svet plus 20.02.2019
Konačna odluka! Darko Lazić izabrao ime za sina! Iako je prvobitno bilo drugo ime u pitanju, pevač i njegova verenica Marina Gagić su se odlučili za ime Aleksej. Prvobitno je bilo objavljeno da će Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić koja… »

Tri žene se krvnički rvale u taksiju usred Beograda! (VIDEO)

Svet plus 20.02.2019
Snimak je zgrozio sve koji su ga pregledali, ne samo zbog same tuče već i zbog načina na koji su reagovali pojedini muškarci koji se vide na snimku. Tri žene se krvnički rvale u taksiju usred Beograda! Tri žene su se krvnički tukle što možete… »

Nemcima je zahtev porodice Šaulić bio neobičan! Ipak izašli su im u susret!

Svet plus 20.02.2019
Naslednici Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo Šaulić, juče su u Nemačkoj u posebnim uslovima videli telo pokojnog oca, iako je to protivno tamošnjim zakonima. Nemcima je zahtev porodice Šaulić bio neobičan! Ipak izašli su im u susret! Porodica… »

Šabanov najbolji prijatelj priča nikad ispričane priče o Šauliću!

Svet plus 20.02.2019
Vest da je tragično nastradao kralj narodne muzike Šaban Šaulić potresla je mnoge, a u naselju gde se rodio i odrastao legendarni pevač svi tuguju. Šabanov najbolji prijatelj priča nikad ispričane priče o Šauliću! Njegov najbolji prijatelj iz… »

Film Šavovi bavi se temom novorođenih beba koje su nestale iz beogradskih bolnica!

Svet plus 20.02.2019
Uskoro premijera! Film "Šavovi" bavi se temom novorođenih beba koje su nestale iz beogradskih bolnica! "Deca su u Srbiji uvek prodavana, neka za dukate, neka za novčanice..." Glumica Jovana Stojiljković u proteklih nekoliko meseci našla se u žiži… »

Zadruga 2: Marija prenela Petrućiju šta mu je Siniša poručio! (VIDEO)

Svet plus 20.02.2019
Varnice među njima datiraju još od kad je Petrući javno pozvao Sinišu Kulić da se obračunaju, pa su njih dvoje o tome i porazgovarali. Tokom žurke u rijalitiju "Zadruga 2" Marija Kulić je prenela Petrućiju šta mu je poručio njen muž Siniša… »

Dnevni horoskop za 20. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Svet plus 20.02.2019
Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Ovan 21.3.- 20.4. Bićete ozbiljni i odgovorni. Nastojaćete da… »