http://www.ikragujevac.com

iKragujevac

Počela rekonstrukcija pruge Kragujevac-Lapovo

iKragujevac 08.03.2019
Kompanija Infrastruktura železnice Srbije danas je saopštila da je počela rekonstrukciju pruge Кragujevac-Lapovo, u dužini 31 kilometar, a da će posle toga raditi deonicu od Kragujevca do Kraljeva. Radovi bi trebalo da budu završeni u novembru ove godine 2019. godine, a da kompletna deonica... »

Danas je međunarodni Dan žena: Dan pobune radnih žena protiv kuhinjske robije

iKragujevac 08.03.2019
Međunarodni dan žena ili, kolokvijalno, 8. mart (Osmi mart), dan je posvećen ženama i slavi se svake godine 8. marta. Ovaj dan je nastao kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Švajcarska je poslednja zemlja u Evropi koja je uvela pravo glasa ženama... »

Kragujevac: Obeležen svetski Dan sluha

iKragujevac 08.03.2019
Svetski Dan sluha, u Gradskoj upravi Kragujevca, obeležen je besplatnim skriningom za zaposlene u lokalnoj samoupravi. Preglede su obavljali stučnjaci firme „Alfa“, koji su ovom akcijom ujedno sugrađankama čestitali i Dan žena. Besplatom proverom sluha, zaposlenima u Gradskoj upravi, danas... »

Kragujevac: Predstavljen projekat „Školsko ogledalo“

iKragujevac 08.03.2019
U cilju razbijanja predrasuda i izgradnje prijateljstva u duhu tolerancije i pomirenja na Zapadnom Balkanu, kragujevačka Srednja stručna škola je u partnerstvu sa četiri srednje škole iz tri države regiona realizovala projekat „Školsko ogledalo“. U projektu je učestvovalo 30 učenika i... »

„Potpisivanje Sporazuma sa narodom“ u Kragujevcu

iKragujevac 08.03.2019
Akcija "Potpisivanje Sporazuma sa narodom" Saveza za Srbiju - Kragujevac biće održana u subotu 9. marta. Akcija "Potpisivanje Sporazuma sa narodom" Saveza za Srbiju - Kragujevac biće održana u subotu 9. marta kod motela "Zelengora" sa početkom u 10 časova i 30 minuta. Savez za Srbiju -... »

Jeziva nesreća u kosovskoj Mitrovici: Radnik pao na betonsku terasu, pa na devojčicu! Ona hitno prevezena u Kragujevac

iKragujevac 08.03.2019
Dve osobe povređene su jutros u centru severne Kosovske Mitrovice kada je jedan radnik sa zgrade, čija je izgradnja u toku, pao najpre na betonsku terasu, a potom i na devojčicu koja je prolazila pored gradilišta. Prema saznanjima "Novosti" na licu mesta, radnik B. S. je skidao drvenu otplatu na... »

Dnevni horoskop za 8. Mart: Škorpiju očekuju promene u ljubavi, Strelca u poslu, a ovaj znak će morati da poseti lekara

iKragujevac 08.03.2019
Iako je danas dan koji slave žene, slaviće ga i svi muškarci koji znaju koliko su žene bitne u njihovom životu - poručuje današnji horoskop. OVAN POSAO: Imate povoljan dan ispred sebe pa bi bilo dobro da se pozabavite sada važnim poslovnim odlukama i da nađete nova rešenja. LJUBAV: Moguće... »

Dnevni horoskop za 9. Mart: Biku bi prijala dijeta, Raku da se naspava, a Blizancima predstoji novo ljubavno poznanstvo

iKragujevac 08.03.2019
Šta va,m zvezde predviđaju za danas, saznajte u dnevnom horoskopu. OVAN POSAO: Ne preporučuje vam se pokretanje novog posla jer vam današnji dan nije povoljan za ovo polje. LJUBAV: Dajte sebi i partneru dovoljno vremena da donesete važne odluke. Ako budete bilo šta forsirali na kraju nećete... »

Samo ovako ćete stvarno obradovati ženu za 8. Mart: Muškarci i ne znaju šta znači pokloniti gerber, a tek šta se krije iza ljiljana ili uvele ruže!

iKragujevac 08.03.2019
Ukoliko želite da zaista obradujete svoju dragu buketom cveća, saznajte koju poruku koji cvet nosi, pa joj nežnim laticama sve najlepše recite. Takođe, bilo bi poželjno da znati koji je omiljeni cvet vaše drage i mnogo pre nego što se upustite u ovu avanturu. Ljiljan Kada joj poklanjate... »

Udes na Aerodromu (foto)

iKragujevac 08.03.2019
Kako iKragujevac nezvanično saznaje došlo je do saobraćajne nezgode u naselju Aerodrom. Saobraćajna nezgoda dogodila se na uglu Fočanske i Avalske ulice, na raskrsnici. Policija obavlja uviđaj.... »

Arhiva 08.03.2019 » iKragujevac

©2019 Netmark d.o.o.