Izvor: Svet plus arhiva vesti 31.03.2019

Zadruga 2: Aleksandra Subotić demantuje sama sebe! (VIDEO)

Svet plus 31.03.2019
Aleksandra Subotić je iako diskvalifikovana, vraćena u rijaliti "Zadruga 2" jer se verovatno smatra kako će biti gledanije ukoliko ona bude iznosila svoje mišljenje, mešala se u sadašnju vezu svog bivšeg dečka i slično... Ipak ona u nekoliko… »

Otac Nebojše Glogovca: Nema dana da neko na grobu ne ostavi cvet i upali kandilo!

Svet plus 31.03.2019
U intervjuu za "Večernje novosti" otac Nebojše Glogovca prvi put otvara dušu i govori o najvećem bolu koji roditelj može da doživi. Nema dana da neko na Nebojšinom grobu ne ostavi cvet i upali kandilo! Jeste muka, jeste žalost, jeste bol… »

Biljani Dragojević je loše, javila se i Davidova bivša, a evo kako se ona osećala! (VIDEO)

Svet plus 01.04.2019
Aleksandra Subotić tokom noći je sa zadrugarima pričala o svom bivšem dečku Davidu Dragojeviću. Biljani Dragojević je loše, javila se i Davidova bivša, a evo kako se ona osećala! Najviše je pogodilo što joj je Koraćeva pokazivala srednje… »

Sveća je simbol molitve! Ali njen plamen ne zamenjuje molitvu!

Svet plus 31.03.2019
Da li je neophodno paliti sveće u crkvi za duše živih i mrtvih? Prema ruskom svešteniku Aleksandru Belosludovu, sveća je simbol molitve. Ali njen plamen ne zamenjuje molitvu! Neki parohijani su verovanja da se u crkvi pali onoliko sveća koliko se… »

Neviđeni nemoral! Žene tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u selu!

Svet plus 31.03.2019
Neverovatna ispovest! Žene tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom Kragujevačkom selu! Plaši se da će joj njihove žene doći glave! Neviđeni nemoral! Sajt ikragujevac.com piše o nesvakidašnjem slučaju koji se, prema navodima, dešava u… »

Ljubavni horoskop za april!

Svet plus 31.03.2019
April je mesec čarobnih ljubavi, ali nekim znakovima ovo proleće donosi i neprijatna iznenađenja! Ljubavni horoskop za april! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš horoskop za aprila na portalu Svet Plus. Ovan Zauzetim Ovnovima… »

Državni službenik treća epizoda: Dramatično izvlačenje sa Kosova! (VIDEO)

Svet plus 31.03.2019
„Državni službenik“ je nova, uzbudljiva domaća serija koja će se odvažiti da prikaže rad srpske tajne službe u okolnostima savremene geopolitičke situacije. Ovaj sjajan špijunski triler možete premijerno da pratite na SuperStar Tv. Treća… »

Dnevni horoskop za 31. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Svet plus 31.03.2019
Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 31. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Ovan 21.3.- 20.4. Zauzimaćete se za sebe i braniti svoje stavove… »