Izvor: Svet plus arhiva vesti 09.04.2019

Viki Miljković prekinula emisiju, napustila snimanje sva u suzama!

Svet plus 09.04.2019
Na poslednjem snimanju emisije "Zvezde Granda" došlo je do sukoba između Viki Miljković i ostalih članova žirija, zbog čega je snimanje na kratko prekinuto. Viki Miljković prekinula emisiju, napustila snimanje sva u suzama! Kolege su do te mere… »

Nevena Božović i Kruna pred više od pet hiljada ljudi u Amsterdamu! (VIDEO)

Svet plus 09.04.2019
Nevena Božović, predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije 2019, izvela je pesmu "Kruna" prvi put uživo pred evrovizijskom publikom. Najvećem predevrovizijskom događaju "Eurovision in Concert" u poznatoj koncertnoj dvorani AFAS Live u Amsterdamu… »

Preminula glumica Nađa Redžin, poznata po 007 filmovima! (VIDEO)

Svet plus 09.04.2019
Poznata je po 007 filmovima! Srpkinja kojoj je pošlo za rukom da zavede tajnog agenta Džejmsa Bonda, glumica Nađa Redžin, koja je uz Šona Konerija igrala u filmovima "Iz Rusije sa ljubavlju" i "Goldfinger" premunula je u 87-oj godini. Nađa je… »

Stanija je nemoralna, loše zarađuje u Americi smatra Elvira! (VIDEO)

Svet plus 09.04.2019
Elvira je, čini se prvi put iznela iskreno mišljenje o svojim cimerkama, a starletu baš i nije štedela. Stanija je nemoralna, loše zarađuje u Americi, čim dolazi u Srbiju i učetvuje u rijaliti programu, smatra Elvira! Nakon što je voditelj Milan… »

Vredni saveti! Postanite majstor u kuhinji!

Svet plus 09.04.2019
Bakini saveti otkrivaju vam kako da se rešite neprijatnog mirisa belog luka s prstiju, koliko tačno kuvati testeninu, kako napraviti baršunasti pire krompir, ali i još neke druge tajne koje će vam olakšati kuvanje i učiniti vas pravim… »

Igra prestola osma sezona: Borba za gvozdeni presto! (VIDEO)

Svet plus 09.04.2019
Američka televizijska serija kablovske kuće HBO, ulazi u novu sezonu. Kao najava nove sezone popularne serije, objavljen je trejler za seriju "Igra prestola". Borba za gvozdeni presto! Do sada je emitovano 67 epizoda u sedam sezona. Serija Igra prestola… »

Viber pozivi i poruke bez troškova rominga!

Svet plus 09.04.2019
Lokalni Viber broj omogućava korisnicima, koji često putuju zbog posla ili uživanja, da primaju pozive i poruke bez troškova rominga. Viber lokalni broj dostupan je na iOS i Android verzijama aplikacije. Viberova nova usluga omogućava korisnicima… »

Zadruga 2: Stanija hoće momka iz Crne Gore ali da od nje ne traži da kuva! (VIDEO)

Svet plus 09.04.2019
Stanija i Marijana su u rijalitiju "Zadruga 2" pričale o svom idealnom muškarcu, pa se prisetile bivšeg zadrugara. On je prelep, ali nema karakter! Starleta hoće momka iz Crne Gore ali da od nje ne traži da kuva! Rijaliti prijateljice Stanija… »

Zašto vam opada kosa?! Nije uvek zabrinjavajuće!

Svet plus 09.04.2019
Ako primećujete da vam više kose opadne u kadi tokom pranja, ili dok se češljate, vrlo je verovatno da će vas to malo zabrinuti. Zašto vam opada kosa?! Nije uvek zabrinjavajuće! Doktor Ken Vilijams kaže: "Većina žena tokom života doživi… »

Pogledajte svoje ruke! Promene na koži i noktima ukazuju na skrivene probleme!

Svet plus 09.04.2019
Šake su ogledalo zdravlja! Pogledajte svoje ruke! Promene na koži i noktima ukazuju na skrivene zdravstvene probleme! Šake su ogledalo zdravlja, a najmanje promene na koži ili noktima mogu da nam ukažu na skrivene zdravstvene probleme. Izgled kože… »