Izvor: Benchmark arhiva vesti 29.04.2019

Još jedna Honor 20 Pro fotografija potvrđuje periskop kameru

Benchmark 29.04.2019
Honor 20 Pro je već primećen u zelenoj/plavoj boji, potom se pojavio u Pearl White, a sada render crnog modela ponovo potvrđuje dizajn i kamera sistem. Telefon će imati četiri glavne kamere na poleđini, a ovo uključuje i periskop kameru sa… »

Najnovije ažuriranje omogućava dual-view kamera mod za Huawei P30 Pro

Benchmark 29.04.2019
Huawei nastavlja sa konstantnim ažuriranjem svog premijum P30 Pro telefona. Najnovija softverska nadogradnja se uglavnom fokusira na poboljšanje korisničkog iskustva, a implementira zanimljivu kamera funkciju - takozvani dual-view mod. Funkcija je… »

AMD objavio Ryzen/Radeon gejming paket u proslavi 50. godišnjice

Benchmark 29.04.2019
Kompanija AMD je počela sa proslavom svoje 50. godišnjice, a na tržište je plasirala novi gejming paket, kao i selektovane "Gold Edition" proizvode, koji uključuju Special Edition Ryzen 7 2700X i Limited Edition Red Radeon VII. Sa AMD Ryzen 7 2700X… »

Redmi potvrdio premijum telefon sa selfi kamerom koja se izdiže iz kućišta

Benchmark 29.04.2019
O premijum Redmi telefonu već neko vreme se pojavljuju informacije, a kompanija je sada potvrdila da ovaj uređaj zaista stiže. Očekivalo se da će telefon imati selfi kameru koja se izdiže iz kućišta, što je takođe potvrđeno. Xiaomijev podbrend… »

Chrome ranjivost koristi lažni adress bar za phishing napade

Benchmark 29.04.2019
Sajber napadima nisu uvek potrebne nepoznate tehničke mane kako bi lansirali phishing napade - ovo je moguće učiniti i jednostavno preko snimanja ekrana i pametnog kodiranja. Developer James Fisher je pronašao relativno jednostavnu ranjivost u… »

Motorola Razr V4 se pojavio na renderima

Benchmark 29.04.2019
Motorola u pripremi ima verovatno jedan od najintrigantnijih fleksibilnih telefona koje smo do sada videli. Vertikalno savijanje, ukoliko u delo bude sprovedeno kako bi trebalo, veoma podseća na preklopne telefone iz prošlosti. Najnoviji renderi nam… »

OnePlus 7 Pro OLED ekran briljirao na DisplayMate testovima

Benchmark 29.04.2019
Glasine o displeju dolazećeg OnePlus 7 Pro telefona su već zvučale obećavajuće, a sada nam ovo potvrđuje i najnoviji tvit DisplayMate-a. Prema svemu sudeći, telefon ima izuzetan OLED panel, što mu je omogućilo najbolje ocene na testovima… »

Google zabranio developera aplikacija iz Kine koji ima 600 miliona preuzimanja sa Play Store-a

Benchmark 29.04.2019
Google sa svog Play Store-a poslednjih nekoliko dana uklanja aplikacije kineskog developera Android aplikacija DO Global, zbog sumnje o postojanju malicioznih sajber napada. Ova kompanija na Play Store-u ima oko 100 aplikacija, sa preko 600 miliona… »

Nubia Red Magic 3 je gejming telefon sa ugrađenim ventilatorom

Benchmark 29.04.2019
Kineski brend Nubia, podružnica kompanije ZTE, objavio je najnoviji gejming telefon u svojoj liniji - Red Magic 3. Telefon implementira jedinstvenu novu funkciju kada su gejming modeli u pitanju: unutrašnji rashladni sistem zasnovan na ventilatoru… »

Koncept sugeriše na koji način bi iOS 13 mogao nuditi podršku za miša na iPad-u

Benchmark 29.04.2019
Prema nedavnim glasinama, sugerisalo se da bi iOS 13 mogao omogućiti podršku za miša za iPad Pro. S obzirom na to da iPad Pro već podržava tastature preko svog Smart Keyboard dodatka, implementacija podrške za miš deluje kao logičan potez u… »