Kuzmić van životne opasnosti, komunicira sa porodicom

Beta pre 31 dan

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je njen igrač Ognjen Kuzmić van životne opasnosti, da komunicira sa porodicom i da će biti premešten na odeljenje intenzivne nege Urgentnog centra.<p>"Naš košarkaš Ognjen Kuzmić oseća se znatno bolje i u ponedeljak će biti premešten iz šok sobe Urgentnog centra na odeljenje intenzivne nege.&nbsp;Kuzmić je od petka u potpuno svesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i lekarima koji su zaduženi za njegov oporavak i kojima KK Crvena zvezda još jednom iskazuje ogromnu zahvalnost na svemu što čine kako bi se Ognjen što pre u potpunosti oporavio", navodi se na sajtu kluba.

Kuzmić je teško povređen pre sedam dana u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor.

"Prema procenama lekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom dana Kuzmić bi mogao i prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na noge, što je izuzetan pomak", piše u saopštenju.

U Zvezdi su izrazli zadovoljstvo informacijama dobijenih od lekara iz Banjaluke, gde se oporvalja Bogdan Ilić, koji je bio u automobilu sa Kuzmićem u trenutku nesreće. Ilić se probudio iz kome i oporavlja se u Banjaluci.

Zvezda će nastaviti da obaveštava javnost o toku oporavka svog igrača.

(Beta, 07.21.2019)

Ključne reči

Komentari

Povezane vesti »

Sport, najnovije vesti »