Kuzmić van životne opasnosti, komunicira sa porodicom

Beta 21.07.2019

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je njen igrač Ognjen Kuzmić van životne opasnosti, da komunicira sa porodicom i da će biti premešten na odeljenje intenzivne nege Urgentnog centra.<p>"Naš košarkaš Ognjen Kuzmić oseća se znatno bolje i u ponedeljak će biti premešten iz šok sobe Urgentnog centra na odeljenje intenzivne nege.&nbsp;Kuzmić je od petka u potpuno svesnom stanju, komunicira sa članovima svoje porodice i lekarima koji su zaduženi za njegov oporavak i kojima KK Crvena zvezda još jednom iskazuje ogromnu zahvalnost na svemu što čine kako bi se Ognjen što pre u potpunosti oporavio", navodi se na sajtu kluba.

Kuzmić je teško povređen pre sedam dana u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor.

"Prema procenama lekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice, a već tokom dana Kuzmić bi mogao i prvi put potpuno da se pridigne iz kreveta i stane na noge, što je izuzetan pomak", piše u saopštenju.

U Zvezdi su izrazli zadovoljstvo informacijama dobijenih od lekara iz Banjaluke, gde se oporvalja Bogdan Ilić, koji je bio u automobilu sa Kuzmićem u trenutku nesreće. Ilić se probudio iz kome i oporavlja se u Banjaluci.

Zvezda će nastaviti da obaveštava javnost o toku oporavka svog igrača.

(Beta, 07.21.2019)

Ključne reči

Komentari

Povezane vesti »

Sport, najnovije vesti »