Izvor: Vesti online arhiva vesti 02.11.2019

Linta: Obustava sudskog postupka protiv Živkovića je skandal

Vesti online 02.11.2019
Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta, ocenio je danas kao skandaloznu odluku hrvatskog pravosuda da obustavi sudski postupak protiv hrvatskog veterana Marijana Živkovica, kome se sudilo za razbijanje cirilicnih… »

Svečano u hramu Svetog kneza Lazara u Aleksandriji

Vesti online 02.11.2019
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici su u četvrtak, poslednjeg dana oktobra, obeležili dva praznika, posvećena Svetom apostolu i jevanđelisti Luki i Svetom Petru Cetinjskom koji su, iako predstavnici dve različite epohe, svojim delima zadužili… »

Tači: Kosovo će se bez kompromisa boriti protiv radikalizma, terorizma i ekstremizma

Vesti online 02.11.2019
Kosovski predsednik Hašim Tači izrazio je zadovoljstvo zbog pohvale upućene od američkog Stejt departmenta u izveštaju o terorizmu u kome se između ostalog navodi da je Kosovo imalo izvesnog uspeha u borbi protiv terorizma i da je i dalje ozbiljan… »

U crkvi Svetog Luke u Liverpulu svečano obeležena hramovna slava

Vesti online 02.11.2019
Arhijerejskom liturgijom kojom je načalstvovao Njegovo Preosveštenstvo episkop australijsko-novozelandski Siluan, uz sasluženje većeg broja sveštenika, ipođakona, đakona i očeva, započeto je slavlje hramovne slave Svetog Luke u sidnejskom… »

Kičić: Snimio sam „Realne priče“ baš onako kako sam ih zamislio

Vesti online 02.11.2019
Rediteljski prvenac Gordana Kičića „Realna priča“ biće premijerno prikazan 12. novembra u Sava centru. U središtu priče je glumac Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Glavni junak misli da je hodajući… »

Vladimir poručio Mini: Zaboravi me (VIDEO)

Vesti online 02.11.2019
Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara“ imala mnoštvo pitanja i za Vladimira Tomovića, a sve zbog ukućanki koje su dale sve od sebe da privuku njegovu pažnju. Ono što je ostalo nedefinisano jeste njegov odnos sa Minom Vrbaški, a jedan od… »

„Nema veze odakle su radnici, samo da su što jeftiniji“

Vesti online 02.11.2019
Evropska unija prošle godine je izdala 3,22 miliona dozvola za boravak strancima koji nisu građani EU. Dozvole se izdaju radi zapošljavanja, obrazovanja, porodičnih razloga, prava na azil i supsidijarnu zaštitu. Među 13 država koje prednjače po… »

Odbojkaši Srbije se u januaru bore za plasman na OI

Vesti online 02.11.2019
Izabranici Slobodana Kovača pokušaće da izbore plasman na Igre u Tokiju. Odbojkaši Srbiije, aktuelni šampioni Evrope, igraće na turniru evropskih kvalifikacija za OI 2020. u Berlinu od 5. do 10. januara u grupi B, zajedno sa Francuskom, Bugarskom i… »