Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 13.01.2021

Kraljevo: U bolnici osmoro na intenzivnoj nezi, više prijema

Glas Zapadne Srbije 13.01.2021
Kraljevo - U Opštoj bolnici 'Studenica' u Kraljevu na lečenju je 40 kovid pacijenata. Na intenzivnoj nezi je osmoro pacijenata, navodi se u saopštenju te zdravstvene ustanove. U poslednja 24 časa primljeno je osmoro pacijenata, a otpušteno četvoro… »

Slaviša Azanjac: Enciklopedija čačanskih anegdota

Glas Zapadne Srbije 13.01.2021
Čačak - Čačanski boem Slaviša Azanjac štampao je ovih dana u svom izdanju knjigu pod naslovom „Duh Čačana” i u njoj sabrao najlepše zgode bitija iz novije povesti ove sredine. Sam kaže, na početku, - „Ko nema smisla za šalu ne treba ga… »

Podeljeni paketići deci iz socijalno ugroženih porodica

Glas Zapadne Srbije 13.01.2021
Ljubavija - Danas su u Ljuboviji podeljeni novogodišnji paketići deci iz socijalno ugroženih porodica. Paketiće je obezbedila Opština Ljubovija uz pomoć i podršku Banke Poštanska štedionica, a uručili su ih predsednik Opštine Ljubovija Milan… »

Dolović: Sabor trubača u Guči vratićemo na izvor

Glas Zapadne Srbije 13.01.2021
Guča - Uprava Dragačevskog sabora trubača odlučila je da najveću narodnu smotru u Srbiji vrati korenima. Neće više tražiti rekorde posećenosti već osnovni programski sadržaj smotre, saopštio je predsednik opštine Lučani i čelnik Saborskog… »

Meštani Kosjerića imaju prohodne puteve i uredno snabdevanje strujom

Glas Zapadne Srbije 13.01.2021
Kosjerić - Svi putevi u opštini Kosjerić su prohodni i nema zastoja u saobraćaju . Nema problema nu i funkcionisanju saobraćaja na putevima prvog i drugog reda, kao ni na kategorisanim i nekategorisanim putnim pravcima. „Ekipe JKP Elan Kosjerić… »

Ove godine grad subvencioniše veći broj dece u privatnim vrtićima

Glas Zapadne Srbije 13.01.2021
Čačak - Na današnjem zasedanju gradskog veća grada Čačka prvih šest tačaka odnosilo se na usvajanje planova i programa čačanskih ustanova kulture, a usvojeni su i kolektivni ugovori za dva javna preduzeća „Parking servis” i JKP za grejanje… »

Od ponedeljka počinje nastava u renoviranoj školi u Donjoj Orovici

Glas Zapadne Srbije 13.01.2021
Ljubovija - Radovi na školi, koja je nastradala u požaru pre dve godine u Donjoj Orovici, završeni su i od ponedeljka počinje da se odvija nastava u renoviranom objektu, navodi se na fejsbuk stranici Ljubovija info. Na zgradi škole zamenjen je krov… »

Ljubovija spremno dočekuje ledene dane

Glas Zapadne Srbije 13.01.2021
Ljubovija – Svi putni pravci u opštini Ljubovija su prohodni,a prema rečima Duška Markovića, tehničkog direktora JP Ljubovija, ovo preduzeće spremno dočekuje najavljeni mraz i ledenu kišu tokom vikenda. „ U gradskim sredina, na svim putnim… »

RHMZ najavio dolazak ledenih dana

Glas Zapadne Srbije 13.01.2021
Republički hidrometeorološki zavod najavio je dolazak ledenih dana za predstojeći vikend i početak sledeće sedmice. Kako je objavio RHMZ, tada se očekuje veoma hladno vreme sa umerenim i jakim jutarnjim mrazevima i dnevnom temperaturom ispod nula… »