Uživo počeo pakao na Bliskom istoku, Amerika "eksplodirala" zbog jednog poteza? "Tenkovi su već na granici sa Libanom": Sve je spremno za kopnenu invaziju!

Blic pre 24 minuta

Pojedini američki zvaničnici rekli su da su operacije izraelske vojske manjeg obima ili "granične operacije" u Libanu već počele ili će uskoro početi. Ovaj potez Izraela dolazi nakon što je lider Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u granatiranju Bejruta. Hezbolah, kao i Iran, koji podržava i finansira sve militantne grupe na Bliskom istoku, obećali su osvetu za ubistvo Nasralaha. Sve najnovije informacije sa Bliskog istoka pratite uživo na sajtu "Blica".

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su danas da je još jedan visoki zvaničnik Hezbolaha, komandant Nabil Kauk, ubijen u sinoćnom vazdušnom napadu na Bejrut. Kauk je ubijen u udaru borbenih aviona u poznatom uporištu Hezbolaha, navodi Tajms of Izrael. On je bio komandant Hezbolahove "preventivne bezbednosne jedinice" i visoki član Centralnog saveta te libanske grupe, navodi se u saopštenju IDF-a. U jutrošnjem izraelskom vazdušnom napadu na severoistočni Liban

Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja