Извор: Југмедиа архива вести 05.01.2016

Штрајкује друга смена у „Јури“

Југмедиа 05.01.2016
НИШ – Због тога што им послодавац није омогућио слободан дан за Бадње вече друга смена у „Јури“ обуставила је рад и тренутно преговора са менаџменто ове кореанске компаније. Радници који су се новинарима јавили путем… »

Нинослав Митић од данас и званично начелник нишке полиције

Југмедиа 05.01.2016
НИШ – Нинославу Митићу данас су министар полиције Небојша Стефановић и вршилац дужности директора полиције Владимир Ребић уручили решење којим је постављен на место начелника Полицијске управе Ниш. Митић ће на… »

У парку Светог Саве традиционално ломљење чеснице

Југмедиа 05.01.2016
Ниш – У парку Светог Саве, сутра у 12 сати биће организовано традиционално ломљење чеснице.Чесница ће бити пречника два метра и тежине око 100 килограма, а у њој ће се налазити три дуката. Ломљење чеснице… »

До краја дана нормализација градског и приградског саобраћаја

Југмедиа 05.01.2016
НИШ – У Нишу су још увек скраћене три линије градског превоза и десетак приградских линија, али би до краја дана све линије требало да дође до нормализације саобраћаја, рекао је шеф нишког Штаба зимске службе Драган… »

Још једно самоубиство у Нишу

Југмедиа 05.01.2016
НИШ – Мушкарац стар 36 година убио се јутрос скочивши са деветог спрата стамбене зграде у улици 27. марта у нишком насељу Дуваниште.Полиција је саопштила да нема сумњивих околности које би указивале на кривично дело. … »

Бесплатно паркирање за време Божића

Југмедиа 05.01.2016
НИШ – ЈКП „Паркинг сервис“-Ниш обавештава грађане Ниша и све кориснике услуга паркирања да за Божић, у четвртак 7. јануара неће вршити наплату и контролу паркирања на општим паркиралиштима. У овом периоду… »

Станковић:Градска власт изненађена најављеним снегом!

Југмедиа 05.01.2016
НИШ – Миодраг Станковић, председник Градског одбора Демократске странке критиковао је градску власт јер је препустила грађанима да се сами боре са снегом Станковић је у саопштењу за јавност навео да су Нишлије услед… »

Костић:Даноноћна борба се са снегом

Југмедиа 05.01.2016
ПИРОТ – Директор Дирекције за изградњу Бранислав Костић изјавио је данас да су сви путеви у општини проходни „Снег је пао око 40 сантиметра и није било ни мало лако да се очисте улице у граду и локални путеви“, рекао је… »

За пројекте о родној равноправности 515.000 динара

Југмедиа 05.01.2016
ВЛАСОТИНЦЕ – Општина Власотинце једна је од седам локалних самоуправа које су крајем прошле године, у дому Народне скупштине Републике Србије, представиле пример добре праксе родно – буџетских иницијатива у општинама. … »

Раст спољнотрговинске размене

Југмедиа 05.01.2016
НИШ/ПИРОТ/ПРОКУПЉЕ – У периоду од јануара до новембра прошле година предузећа са подручја Нишавског, Пиротског и Топличког округа остварила су спољнотрговинску размену од 1,7 милијарди долара, што је у односу на исти… »