Извор: Телеграф архива вести 05.01.2016

Ледиће Се У Целој Србији: Киша ни данас не престаје, најнижа температура -11!

Телеграф 05.01.2016
У Србији се очекује хладно јутро са умереним и јаким мразем док ће по котлинама бити магловито. Током дана у већем делу земље биће слабо и умерено облачно и суво време. Крајем дана и током ноћи у Србији , углавном у јужним… »

Пентагон: Америка није непријатељ Русији, не желимо конфликт с њима

Телеграф 05.01.2016
- Не постоји разлог да нас сматрају претњом. Ми не тежимо ка конфликту са Русијом - рекао је представник Пентагона Џеф Дејвис. Москва не треба да сматра Сједињене Америцке Државе претњом, будући да Вашингтон не тежи… »

Састанак Снс И Коалиције Око Спс! Ево о чему су разговарали Вучић, Дачић, Палма и Кркобабић

Телеграф 05.01.2016
Руководства СНС-а и СПС-а састала су се данас, у централи Српске напредне странке на Новом Београду, а на недавну иницијативу лидера социјалиста. Руководства СНС-а и СПС-а састала су се данас, у централи Српске напредне странке на… »

Сарадња И "Остала Питања": Ево шта ће бити на дневном реду састанка лидера СНС и СПС!

Телеграф 05.01.2016
Руководства СНС-а и СПС-а састаће се данас, на недавну иницијативу лидера социјалиста Ивице Дачића, која је изненадила и лидера напредњака Александра Вучића, јер је стигла "поштом", а не у директним сусретима. Руководства… »

Градоначелник Мали и министар Вулин чистили снег око Вуковог споменика (ФОТО)

Телеграф 05.01.2016
Градоначелник се захвалио свим радницима комуналног система града који су три ноћи и два дана непрекидно ангажовани на уклањању снега у граду и истакао да су им се данас придружили и корисници социјалне помоћи Центра за… »

Београђани, Лепе Вести: У канализацију ће бити уложено - 23 МИЛИЈАРДЕ ДИНАРА!

Телеграф 05.01.2016
Надлежности градских и приградских општина ће се разликовати, али ће и једне и друге имати веће надлежности него сада. Град ће бити додатно децентрализован, али само у оним функцијама које не нарушавају функционисање… »

Немачка Протерала Црногорце: 2.400 грађана мора да напусти земљу

Телеграф 05.01.2016
Број црногорских подносилаца захтева за азил вероватно ће бити значајно смањен ове године, јер је Црна Гора проглашена сигурном земљом порекла. Према подацим Савезне канцеларије за миграције и избеглице , у Немачкој се… »

Змајев Зуб Открио Зашто Је Нестао Кинг Конг: Невероватно откриће ће вам помутити мозак (ФОТО)

Телеграф 05.01.2016
Гигантопитхецус - који је по свом изгледу највише подсећао на чувено филмско чудовиште Кинг Конга, био је пет пута тежи од одраслог мушкарца и висок око три метра. Највећи мајмун који је икад ходао земљом изумро је пре… »

Молимо Вас, Извините! Железнице се ИЗВИНИЛЕ ПРОМРЗЛИМ ПУТНИЦИМА који су ОСАМ САТИ чекали у возу без грејања!

Телеграф 05.01.2016
Молимо вас, извините! Посебно извињење упућујемо породицама које су биле забринуте за децу, старе и болесне који су се налазили међу наших 224 путника, наводи се у извињењу "Србија воза" и "Инфраструктуре железнице Србије"… »

Одлични Односи Српске И Бих Треба Да Се Наставе! Ево о чему су разговарали Вучић и Иванић

Телеграф 05.01.2016
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић и премијер Србије Александар Вучић оценили су данас да одлични односи БиХ и Републике Српске "треба да се наставе" Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић и премијер Србије… »