Извор: Телеграф/Београд архива вести 05.01.2016

Градоначелник Мали и министар Вулин чистили снег око Вуковог споменика (ФОТО)

Телеграф 05.01.2016
Градоначелник се захвалио свим радницима комуналног система града који су три ноћи и два дана непрекидно ангажовани на уклањању снега у граду и истакао да су им се данас придружили и корисници социјалне помоћи Центра за… »

Београђани, Лепе Вести: У канализацију ће бити уложено - 23 МИЛИЈАРДЕ ДИНАРА!

Телеграф 05.01.2016
Надлежности градских и приградских општина ће се разликовати, али ће и једне и друге имати веће надлежности него сада. Град ће бити додатно децентрализован, али само у оним функцијама које не нарушавају функционисање… »

Радно Време Пошта На Божић: Ево које ће бити отворене и на најрадоснији хришћански празник

Телеграф 05.01.2016
Поште које имају целодневно радно време сутра ће радити до 17 часова. На Божић , 7. јануара, радиће само Главна пошта у Таковској 2, у Београду, као и поште на граничним прелазима, најављено је данас из “ Пошта Србије… »

ОНИ СУ ОДУШЕВИЛИ БЕОГРАЂАНЕ: Сви из краја причају о овим полицајцима! (ФОТО)

Телеграф 05.01.2016
Комунални полицајци чисте снег са тротоара, пешачких прелаза, дворишта установа, домова здравља, домова пензионера, обданишта... Припадници Комуналне полиције у Београду укључили су се у акцију чишћења снега . … »

Први Пут У Животу Видим Снег, Овога Нема У Африци: Мигранти одушевљени зимом у Србији!

Телеграф 05.01.2016
- Грудве правим чак и без рукавица и нимало ми не смета. Не знам како је људима у Србији, али ја бих волео да снег стално пада и да увек буде овако. У Африци немамо снег ни овакву зиму. Овакав призор видим први пут у животу -… »

Лепа Вест За Возаче: На Божић нема наплате паркирања на паркинг местима

Телеграф 05.01.2016
Све јавне гараже, посебна и СМС паркиралишта биће непрекидно отворени. ЈКП “Паркинг сервис” обавештава кориснике својих услуга да на дан Божића , 07. јануара, неће обављати контролу и наплату паркирања на паркинг… »

Београдски Тим Снс Је Најбољи! Горан Весић убеђен је у ТРИЈУМФ напредњака на изборима у 15 од укупно 17 градских општина

Телеграф 05.01.2016
Градски менаџер Београда Горан Весић изјавио је да ће најкасније до маја бити одржани редовни избори у 15 од укупно 17 градских општина у Београду. Градски менаџер Београда Горан Весић изјавио је да ће најкасније до маја… »