Војводина архива вести 05.01.2016

ДЗВМ за преговоре мађарских странака, СВМ се још не изјашњава

Блиц 05.01.2016
Демократска заједница војвођанских Мађара (ДЗВМ) прихватила је позив Демократске странке војвођанских Мађара (ДСВМ) на разговоре о обнављању предизборне сарадње. ДЗВМ је предложио да се састанак одржи сутра у 11 сати у… »

Дробњак: Путаре није изненадио снег

РТВ 05.01.2016
БЕОГРАД - Ситуација на путевима у земљи је под контролом, путари су 24 сата дежурни, сви путеви су проходни и путаре није изненадио овај снег, изјавио је јутрос вршилац дужности директора Путева Србије Зоран Дробњак. "У… »

Пакетићи деци Сигурне куће и Свратишта

РТВ 05.01.2016
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић данас је у просторијама Центра за социјални рад присуствовао подели пакетића подршке деци из Сигурне дечје куће, Дневног боравка, Свратишта и деци из Сигурне женске… »

Сутра коринђање на Тргу слободе

НовиСад.цом 05.01.2016
Нови Сад - Велико коринђање или машкаре, биће одржано сутра, 6. јануара од 13 сати на Тргу слободе, у склопу манифестације "Божићна улица", која траје до 11. јануара. Догађај организује Удружење грађана "Чувари… »

Зрењанинци плаћају грејање у две рате

РТВ 05.01.2016
ЗРЕЊАНИН - Градско веће Зрењанина усвојило је данас одлуку којом се омогућава грађанима да рачуне за грејање у зимским месецима плате у две рате, без камате. Корисници услуга Градске топлане ће моћи да варијабилни део… »

Градоначелник Новог Сада има плату већу него што је дозвољено

Блиц 05.01.2016
Државни ревизор установио је да је у 2014. години плата градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића била већа од законом прописане. Ревизијом је утврђено да је градоначелник имао већу плату обрачунавану по коефицијенту од… »

Рачун у блокади три године

Данас 05.01.2016
Радници Радијатора протестовали због неуспеле приватизације. Зрењанин - Кашњење зарада само је један од нагомиланих проблема који су извели раднике зрењанинског Радијатора АД, фирме коју је приватизовао конзорцијум из… »

Погледајте како је било на хуманитарном маскенбалу (ФОТО)

Мој Нови Сад 05.01.2016
На клизалишту на Штранду данас после подне, под слоганом „Новосадски је бити хуман“, одржан је други хуманитарни маскенбал који је био посвећен малишанима из Сигурне дечје куће у Новом Саду. Многе породице су том… »

У Бетанији рођено 18 беба

НовиСад.цом 05.01.2016
Нови Сад - Десет дечака и осам девојчица рођено је у новосадском породилишту од јуче ујутру у седам сати до јутрос у исто време. Љиљана Маширевић из Новог Сада родила је два дечака, близанце. Маме осталих дечака су… »

Подела бесплатних бадњака

Мој Нови Сад 05.01.2016
На Тргу слободе ће сутра, 6. јануара, у 10 сати Јавно предузеће „Национални парк Фрушка гора“ грађанима бесплатно делити бадњаке. Бадњаци су раније припремљени у оквиру редовног газдовања храстовим шумама, тако да се… »