Извор: Бета видео архива вести 08.01.2016

Орешковић није желео да коментарише Милановићеву изјаву да је случајан мандатар

Бета видео 08.01.2016
ЗАГРЕБ - Мандатар нове хрватске Владе Тихомир Орешковић није желио данас да коментираше изјаву Зорана Милановића да је ``случајни мандатар``, коју је Милановић објавио на свом Фацебооку, док су ту изјаву председника… »

Ракић: Више од 4.000 операција лаопароскопом

Бета видео 08.01.2016
БЕОГРАД - В.д. директора ``Народног фронта`` Снежана Ракић. је навела да клиници тренутно фали један стуб за лапароскопску хирургију, који је ``врло значајан за гинеколошку оперативу``. ``Више од 4.000 операција је извршено… »

Кети Фенслоу: Омгућити женама квалитетну негу

Бета видео 08.01.2016
БЕОГРАД - Представнице организације Лајфлајн Кети Фенслоу из Чикага и Данијела Челиковић из Њујорка казале су да је циљ да се женама омогући квалитетна нега. Вредност ултразвука је 20.000, а болничких кревета 7.500… »

Судар аутомобила и аутобуса са избеглицама у Турској, четворо мртвих

Бета видео 08.01.2016
АНКАРА - Најмање четири особе су погинуле и 30 их је повредјено у судару аутобуса са избеглицама и аутомобила на западу Турске, пренела је данас турска агенција Дзихан. После судара на мосту у провинцији Чанакале аутобус се… »

Хитлеров Мајн Кампф поново у немачким књижарама

Бета видео 08.01.2016
МИНХЕН - Политички манифест нацистичког лидера Адолфа Хитлера ``Мајн Кампф`` (Моја борба) од данас је поново доступан у Немачкој, 70 година након завршетка Другог светског рата. Немачки Историјски институт објавио је… »

Принцеза Катарина Карадјордјевић: Пуно хвала што имамо шансу да помогнемо

Бета видео 08.01.2016
БЕОГРАД - Принцеза Катарина Карадјордјевић најавила је да ће њена фондација наставити да помаже болнице у Србији. ``Пуно хвала што имамо шансу да помогнемо људима``, казала је Карадјордјевић. (ЦХ 5)… »

Принцеза Катарина Карадјордјевић: Без народа нема земље

Бета видео 08.01.2016
БЕОГРАД - Принцеза Катарина Карадјордјевић рекла је да је циљ донације да се у Београду, Србији роди што више беба јер без народа нема земље. (ЦХ 5)… »

Ракић: ГАК Народни фронт добио болничке кревете и ултразвук

Бета видео 08.01.2016
БЕОГРАД - Гинеколошко-акушерска клиника (ГАК) ``Народни фронт`` добила је данас ултразвучни апарат и болничке кревете, које је донирала Фондација принцезе Катарине Карадјордјевић. ``Овај ултразвучни апарат је портабилан. Он… »

Ракић: Посете уобичајене и поред назнака епидемије грипа

Бета видео 08.01.2016
БЕОГРАД - Постоје назнаке да је почела епидемија сезонског грипа, али за сада су посете породилишту уобичајене, изјавила је данас вршитељка дужности директора Гинеколошко-акушерске клинике (ГАК) ``Народни фронт`` Снежана… »

Полиција у Истанбулу упала у просторије курдске партије

Бета видео 08.01.2016
ИСТАНБУЛ - Турска полиција претресла је данас просторије водеће прокурдске партије у земљи, Народне демократске партије, јавила је агенција Џихан. Више особа је приведено и заплењена су документа. Полиција је у зору упала у… »