Извор: РТВ архива вести 08.01.2016

Астронаут: Бенд "Мусе" звучи још боље у свемиру

РТВ 08.01.2016
Лондон - Британски астронаут Тим Пик, на молбу бенда "Мусе", пустио је њихов сингл "Старлигхт" и путем Твитера им јавио да "звучи још боље у свемиру", пише данас магазин НМЕ. Бенд је затражио од Пика да им како њихова… »

Пирова победа Србије

РТВ 08.01.2016
БЕРЛИН - У последњем колу квалификационог турнира за Олимпијске игре, мушка одбојкашка репрезентација Србије победила је данас у Берлину селекцију Белгије са 3:1 (25:18, 21:25, 25:21, 25:21), али је шансе за одлазак у Рио… »

Телеком поново спонзор КК Партизан

РТВ 08.01.2016
БЕОГРАД - Потпредседник кошаркашког клуба Партизан Мирослав Берић рекао је да је Телеком Србија од данас поново спонзор тог клуба. "Лепа вест од данас. Потписан је једногодишњи уговор са Телекомом, тако да ће Партизан до… »

Софи Јазз и Еллиот Масон вечерас у Новом Саду

РТВ 08.01.2016
НОВИ САД - У новосадском Фирцхие Тхинк Танк студију вечерас у 22 часа наступиће певачица Софија Кнежевић, џез публици позната као Софи Јазз, и тромбониста Еллиот Масон. Уз Софију и Елиота, на концерту ће свирати и Пеђа… »

ЗР: Све је мање фотографских радњи

РТВ 08.01.2016
ЗРЕЊАНИН - У19. веку, у Великом Бечкереку, данашњем Зрењанину, отворен је први стални фото атеље на просторима некадашње Југославије. Бројни фотографи радили су овде, а неки који данас живе од овог заната, кажу да су у… »

Џикић: Тешка ситуација

РТВ 08.01.2016
БЕОГРАД - Нови тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић рекао је данас да је ситуација тешка, али да клуб не сме пропасти из поштовања према навијачима и онима који су исписивали историју црно-белих. "Ситуација је… »

Улазнице за "Цоацхелла" фестивал распродате за сат времена

РТВ 08.01.2016
ЛОС АНЂЕЛЕС - Улазнице за музички фестивал "Цоацхелла", на коме ће бенд "Гунс Н' Росес" после више од две деценије свирати у оригиналној постави, распродате су за сат времена, преноси АФП. Фестивал "Цоацхелла", који се… »

Добра проходност путева, опасност од одрона

РТВ 08.01.2016
БЕОГРАД - Престанак падавина и пораст дневних температура допринеће доброј проходности путевима, међутим, нагло отапање снега поред мокрих коловоза доноси велику опасност од одрона, упозорава данас Ауто мото савез Србије. Из… »

Став: ЕУ, људска права и чишћење снега

РТВ 08.01.2016
БЕОГРАД - Неке министре у Влади Републике Србије краси готово надреална упорност и самоувереност. Упркос здравом разуму, Уставу, законима, људским правима и силним критикама невладиног сектора и европских институција, један од… »

КЗМ Сомбор: "Реактор"

РТВ 08.01.2016
СОМБОР - У Омладинском клубу у Сомбору вечерас у 19 часова биће одржан први овогодишњи "Реактор" а тема ће бити будућност. Млади ће имати прилике да разговарају о томе како замишљају сопствену будућност, а како… »