Извор: РТВ архива вести 08.01.2016

Слонови у Берлину гостили се божићним јелкама

РТВ 08.01.2016
БЕРЛИН - Слонови у зоолошком врту у Берлину уживали су јуче у новогодишњој празничној гозби непродатим божићним јелкама. Новогодишње храњење слонова непродатим јелкама постало је у берлинском зоолошком врту… »

Полицајац ранио бившу жену у станици МУП-а

РТВ 08.01.2016
БЕОГРАД - Полицијски службеник М.Т. (27) пуцао је данас из службеног пиштоља у Полицијској станици Богатић у правцу своје бивше супруге М.Т, такође раднице ПС Богатић, саопштио је МУП. М.Т. је, како је наведено, том… »

"Варају се ако мисле да је Србија лак плен"

РТВ 08.01.2016
БЕОГРАД - Снажне безбедносне снаге се налазе на југу земље и неће дозволити да дође до нечега, а сви који мисле да ће Србија бити лак плен, грдно су се преварили, изјавио је министар унутрашњих послова Небојша… »

Протест пред Српском амбасадом у Сарајеву због доласка Вучића

РТВ 08.01.2016
САРАЈЕВО - Представници две невладине организације, Бошњачког и Антидејтон покрета, Сејфудин Токић и Нихад Аличковић, предали су данас захтев амбасадору Србије у БиХ Станимиру Вукићевићу да премијер Србије Александар… »

Пожар у солитеру у Земуну, нема теже повређених

РТВ 08.01.2016
БЕОГРАД - Пожар који је око подне захватио један од солитера на земунском Кеју ослобођења локализован је и у току је догашавање ватре, јавља репортер Тањуга са лица места. Како је новинарима рекао командир… »

Џихадиста погубио сопствену мајку

РТВ 08.01.2016
РАКА - Један припадник Исламске државе јавно је погубио сопствену мајку у сиријском граду Раки, зато што га је подстицала да напусти ту терористичку организацију, саопштила је данас Сиријска опсерваторија за људска права… »

Планирање куповине - добар предлог

РТВ 08.01.2016
НОВИ САД - Православни верници прослављају Божић, Нова година је иза нас, славе и Српска Нова година испред. Још није време за сабирање рачуна, нисмо стигли ни до пола месеца, али сигурно да је време да подигнемо ручну… »

Гранатирање Саудијске Арабије, страдали цивили

РТВ 08.01.2016
РИЈАД - Три цивила, међу којима једно дете, убијени су на југу Саудијске Арабије у гранатирању из правца Јемена, саопштила је данас државна новинска агенција Саудијске Арабије СПА. Гранатирање се догодило синоћ, а мета… »

У Раденковићу одстрељен шакал

РТВ 08.01.2016
СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Уочи новогодишњих празника ловци из села Раденковић у мачванском делу градског подручја Сремске Митровице одстрелили су шакала. Несвакидашњу придошлицу у мачванску равницу открили ловачки пси Меда… »

Министар: Уштеде у МУП омогућавају да део људи остане

РТВ 08.01.2016
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је вечерас да је, када је реч о рационализацији у МУП-у, један део посла завршен и да су направљене додатне уштеде које омогућавају да се добар део људи… »