Извор: Курир архива вести 11.01.2016

Подгоричанин Баш Надрљао: Мора у затвор због алиментације, иако је доказао да није отац детета!

Курир 11.01.2016
ПОДГОРИЦА - Упркос резултату ДНК теста који је показао да није биолошки отац детета које је рођено у браку са бившом супругом, четрдесетогодишњи Подгоричанин је због неплаћања алиментације осуђен на двомесечну робију и… »

(Видео) Насиље Уживо У Паровима: Ево како је Змај поломио карлицу мајстору каратеа!

Курир 11.01.2016
Змај од Шипова сломио је у „Паровима“ карлицу мајстору каратеа Ратку Димовском покушавајући да му објасни како се бори с медведима! Димовски је дошао у емисију Миломира Марића да запроси Весну Ривас, али уместо да остане… »

Бранка Монтено: Пустим Кемалове песме, зажмирим и мислим да је жив!

Курир 11.01.2016
Босански кантаутор Кемал Монтено, којег су обожавали широм бивше Југославије, умро је прошле године због компликација изазваних трансплантацијом бубрега, а његова супруга Бранка каже да јој је 2015. година била најтежа до… »

Мирна Ноћ У Београду: Без саобраћајки, помоћ лекара највише тражили асматичари и срчани болесници

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - У Београду је синоћ и претходног дана било мирно, а током ноћи није се догодила ниједна саобраћајна незгода, рекла је портпарол Хитне помоћ Нада Мацура. Она је прецизирала да је Хитна помоћ претходне ноћи… »

Станија: Не знам где ми је отац сахрањен а добро сам запамтила шта нам је последње рекао!

Курир 11.01.2016
Станија Добројевић је током рата у Хрватској морала да напусти родне Окучане са мајком и братом док је њен отац Драган остао да се бори у рату. "Мој отац, када је кренуо у рат, није звао маму, брата и мене да кренемо с њим… »

Смањује Се Талас Избеглица: За викенд их у Македонију ушло само 715

Курир 11.01.2016
Министарство унутрашњих послова Македоније издало је у протекла 24 сата потврде за 830 миграната, што је далеко мање у односу на протеклих неколико месеци током којих је просечно дневно улазило око 1500 миграната. Од 1… »

Шокантна Исповест Морене: Али то није све, ево шта је запрепастило гледаоце!

Курир 11.01.2016
Морена испричала шокантне детаље из свог живота, а реакције осталих учесника су запрепаситиле су све. Наиме, Морена Марјановић испричала многе шокантне детаље из свог живота, а реакције осталих учесника су запрепастиле… »

Кобни Доскок: Новосађанин тужио Град јер играјући кошарку повредио пенис

Курир 11.01.2016
НОВИ САД - Град Нови Сад је недавно тужио један Новосађанин јер је приликом играња кошарке повредио пенис. У тужбеном захтеву овај грађанин тражи 270.000 динара плус затезну камату за претрпљене физичке болове, страх и… »

Исповест: Како се мој муж потпуно променио након венчања

Курир 11.01.2016
Сања (28) је осећала да се веза између ње и њеног изабраника ослабила тек када су изговорили "Да"... Оно што се дешава после хаљине из снова и судбоносног ДА није увек оно о чему сте сањали, пише сајт Цосмополитан . У… »

ШТА ЈЕ ТА ИСТРПЕЛА: До зуба трудна крила се по аеродрому 7 дана само да би се породила баш ту

Курир 11.01.2016
Сје Мјаолинг (26) није саопштено, али зна се да је осуђена на шест месеци робије због тога што се од 14. до 21. јула крила у забрањеној оласти Међународног аеродрома у Хонгконгу. Она је намерно пропустила лет за свој… »