Извор: Курир архива вести 11.01.2016

Вербић: Закон о платама неопходан

Курир 11.01.2016
Закон о платама је неопходан и потребно га је донети, изјавио је данас министар просвете, науке и технолошког развоја Срђан Вербић. ''Морамо да донесемо закон о платама и уколико варијанта закона коју имамо сада није довољно… »

АЛ КАИДА ПРЕТИ САУДИЈСКОЈ АРАБИЈИ: Жртвовали сте добре муџахедине крсташима, сад ћете платити!

Курир 11.01.2016
Терористичка организација Ал Каида упозорила је данас Саудијску Арабију да ће сносити последице због погубљења на десетина њених чланова тврдећи да је Ријад то учинио као новогодишњи поклон западним савезницима у циљу… »

(Видео) Нов Терористички Напад У ФРАНЦУСКОЈ? Школа у Компјењу евакуисана због дојаве о бомби!

Курир 11.01.2016
Свих 3.000 ученика средње школе "Мирел Грене" у овом граду на северу Француске је безбедно, каже полиција. Éвацуатион ду Лицéе Миреилле Гренет à @Цомпиèгне...енфантс санс ауторисатион доивент рестéс енцадрéс сур плаце… »

САД ХОЋЕ ДА ЈОЈ УШТЕКА Весна Ривас: Биће секса са Змајем од Шипова!

Курир 11.01.2016
Весна Ривас, која се по сценарију удала са Змаја од Шипова, бежала од њега, јер је хтео да уштека, овог пута прича сасвим другачију причу. "Решила сам да направим спектакл за гледаоце. Имаћу секс са Змајем пред камерама… »

(Видео) Дуго Скривана: Послушајте необјављену песму Милана Младеновића

Курир 11.01.2016
На стихове песме “Између два дана” које је написао Бранко Миљковић, Милан Младеновић је направио музику. Он је свирао гитару и певао, док ритам секцију потписује Марко Миливојевић. Песма никада пре није објављена. … »

Прва Помоћ Стигла У Мадају: Нада за Сиријце који већ месецима умиру од глади

Курир 11.01.2016
Хуманитарни конвој стигао је данас у опкољени сиријски град Мадају, у којем на хиљаде људи већ месецима није примило никакву помоћ и где су забележени и случајеви умирања од глади. Камиони Црвеног крста и Црвеног… »

Кренули Породично У Џихадисте: Још и децу повели са собом

Курир 11.01.2016
Египат је саопштио да су турске власти данас ухапсиле дванаесточлану породицу из Египта која је покушала да отпутује у Сирију и прикључи се екстремистичкој организацији Исламска држава. У саопштењу египатског министарства… »

ШОН ПЕН: Не жалим што сам направио интервју са Ел Чапом

Курир 11.01.2016
Глумац Шон Пен изјавио је да не жали због интервјуа са нарко босом Хоакином Ел Чапом Гусманом, током тајне посете Мексику у октобру, који је довео до његовог хапшења. На питање АП-а о фотографијама које су данас објавили… »

Швајцарски Гувернер: Франак ће бити стабилан или ће слабити

Курир 11.01.2016
Швајцарски франак ове године ће вероватно бити стабилан или ће слабити, прогнозирао је гувернер Швајцарске народне банке (СНБ) Томас Јордан. Пре скоро годину дана СНБ је шокирала финансијска тржишта укидањем минималног… »

Масакр Калашњиковим Из Крагујевца: Ево како је оружје из Србије доспело у руке париских терориста

Курир 11.01.2016
Калашњиков којим је Амеди Кулибали пре годину дана извршио покољ у продавници кошер хране у Паризу, у време напада на "Шарли ебдо", био је с подручја бивше Југославије, вероватно из арсенала који су распродавани последњих… »