Извор: Курир архива вести 11.01.2016

Нова Генерација: Млади твитераши никад чули за Дејвида Боувија!

Курир 11.01.2016
Вест да је Дејвид Боуви преминуо у 69. години, после 18 месеци борбе са канцером, одјекнула је и на Твитеру, али се показало да млађе генерације имају друга интересовања па су се многи запитали Вхо ис Давид Бовие. Боувија… »

Председник Европског Покрета У Србији: Поглавље 35 је највећи изазов

Курир 11.01.2016
Председник Европског покрета у Србији Михаило Црнобрња оценио је да је Поглавље 35 у преговорима са ЕУ најтеже за реализацију, наводећи да је мали број земаља имао то поглавље на начин на који га Србија има. Црнорња, који… »

Почиње Такмичење: Фијат типо стигао у Србију!

Курир 11.01.2016
Нови модел типо комбинује велику запремину пртљажника (520 литара) са компактним укупним димензијама. Модел „фијат типо“ премијерно је представљен домаћој јавности и биће званично возило Европског првенства у ватерполу. … »

ИМА ЧАК ДВЕ СТАНИЦЕ: Један јапански воз саобраћа само због једне путнице, разлог невероватан

Курир 11.01.2016
Јапан придаје велики значај образовању и сматра да свако треба да има право на школовање, па је тако, иако потпуно нерентабилна, једна железничка станица остала отворена само због једне гимназијалке. Станица Ками-Ширатаки… »

СДС: Нови Закон о финансијској подршци породици са децом је велики корак уназад!

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - Социјалдемократска странка (СДС) оценила је данас да ће нови Закон о финансијској подршци породици са децом бити велики корак назад у односу на важећа законска решења, те да предвиђене мере представљају "нови… »

(Фото) Тајни Рецепт Јелене Ђоковић: Хранљива супа која чини чуда за ваш организам

Курир 11.01.2016
По повратку из Дохе, лепа хуманитарка и супруга тенисерског аса, Јелена Ђоковић, поделила је рецепт за хранљиву супу сачињену од намирница за којима је и она сама жудела... Јелена и Новак Ђоковић су велики поборници здраве… »

Светска Елита: Ево ко све стиже на Кустендорф!

Курир 11.01.2016
Девети међународни филмски и музички фестивал "Кустенодрф", који ће бити одржан од 22. до 27. јануара на Мокрој Гори, уз 17 филмова младих аутора, филмова Жака Одијара, Матеа Гароне, Ђија Зангкеа, доноси и нови програм… »

НА ЛАБУДОВОМ БРДУ: Пронађен комби печењаре, али печења нема

Курир 11.01.2016
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Комби са 13 печених прасића и три јагњета, печењаре "Уранак-Елез" из Горњег Милановца, који је украден пре три дана у Београду пронадјен је у недељу увече на Лабудовом брду, али без печења. Комби је… »

Ударило И По Џепу: Терористички напади у Паризу скупо коштали Ер Франс-КЛМ

Курир 11.01.2016
Француско-холандска авио-компанија Ер Франс-КЛМ објавила је данас да су јој приходи у децембру умањени за 70 милиона евра због терористичких напада у Паризу 13. новембра. "Негативни ефекти које су терористички напади у Паризу… »

Позитивна Предвиђања Штиплија: Србија ускоро отвара још 4 поглавља

Курир 11.01.2016
Србија би током ове године, поред поглавља 23 и 24 која се тичу основних права, могла да отвори још четири поглавља за која не постоје почетна мерила за отварање, изјавио је главни и одговорни уредник портала Еуропеан… »