Извор: Курир архива вести 11.01.2016

Урушавање У Јами Рудника Леће: Тешко повређен рудар

Курир 11.01.2016
МЕДВЕЂЕ - Тешко повређени рудар Горан Ивановић из Газдара (53) код Медвеђе, који је повређен након обрушавања у јами рудника ‘’Леце’’ се успешно опоравља на нишкој неурохирушкој клиници. Према последњим… »

Нико Јој Не Верује: Хилари губи трку са Трампом

Курир 11.01.2016
Бизнисмен шокантним изјавама успева да придобије гласаче и на изборима би победио Хилари Клинтон са 47 одсто гласова према 44 одсто. ВАШИНГТОН - Да су амерички председнички избори одржани јуче, контроверзни милијардер… »

Аустријски Вицеканцелар Митерленер: Чекати да ЕУ реши избегличку кризу је као да чекате Годоа!

Курир 11.01.2016
БЕЧ - Чекање на ЕУ по питању решења за избегличку кризу је као чекање Годоа, оценио је аустријски вицеканцелар Рајнхолд Митерленер. Он је истакао да је неопходно да државе појединачно треба да делују, јер мере Европске… »

Америка Ће Чекати Ел Чапа Шест Година: Нарко бос толико може да одлаже изручење

Курир 11.01.2016
Поступак изручења краља наркомафије Хоакина “Ел Чапа” Гузмана Сједињеним америчким државама потрајаће најмање годину дана, а могуће је чак четири или шест година ако адвокати посегну за свим расположивим правним… »

Ружићу Није Пријатно: Моју породицу и мене нападају разни ботови

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - Битно је да енергија Александра Вучића не буде једина и да он не буде супститут за институције и целу владу, рекао је Бранко Ружић. Функционер СПС је рекао да је влада као тим повукла једине могуће, додуше… »

За повезивање стажа пријавило се око 7.500 радника

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је данас да се за повезивање стажа пријавио нешто више од 7.500 радника предузећа у реструктурирања. Радницима предузећа у… »

Драма У Бијељини: Жена се породила у лифту, кад је дошла Хитна беби већ вириле ногице!

Курир 11.01.2016
БИЈЕЉИНА - Синоћ у 20.20 сати Хитна помоћ Бијељина добила је паничан позив једног суграђана који је рекао да се жена породила у лифту, у улици Филипа Вишњића. “Наша екипа је кренула одмах по пријему позива, на лице… »

Удала Се СЛАЂА? Поставила фотографију у венчаници на Инстаграм

Курир 11.01.2016
Певачица "Алегро бенда" Слађана Вујичић удала се данас за свог дугогодишњег партнера. Ово је Слађин други брак, а како је раније најавила, певачица је свом изабранику рекла "да" на интимној церемонији пред породицом и… »

Видео Мики Прети Брендону Због Хигијене Мене ће избацити из ријалитија а ти ћеш завршити у Ургентном

Курир 11.01.2016
Брендоону хигијена очигледно није на првом емсту, јер је показао да нема проблем с тим да се брије на истом емсту где се умива и пере зубе. Марко Перовић покушао је да објасни Брендону да то што ради није хигијенски, али… »

Туку Се И Пљују У Паровима Због Новца: Ево где ће потрошити паре зарађене у Паровима!

Курир 11.01.2016
Такмичари Парова открили су своје планове шта ће радити и где ће потрошити парове по изласку из луксузне виле. "Ја ћу се три дана закључати у стану, желим да искулирам од свега, затим ћу уписати курс енглеског језика… »