Извор: Курир/Балкан архива вести 11.01.2016

Акција У Великој Кладуши: Ухапшене 3 особе са заставама Исламске државе

Курир 11.01.2016
Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (Сипа) данас су у ухапсили три особе, код којих је пронађено оружје и застава Исламске државе. Сипа је саопштила да су претресени објекти на три локације "с циљем… »

Претреси И Хапшења У Сарајеву: Радончићеви људи радили за нарко-боса Кељмендија!

Курир 11.01.2016
САРАЈЕВО - Припадници Агенције за истраге и заштиту БиХ (Сипа) ухапсили су јутрос Бакира Даутбашића и Билсену Шахман, који су осумњичени за ометање рада правосуђа у предмету против Насера Кељмендија. Даутбашић је… »

(Фото) Изгорело Пола Пијаце Аризона: Без посла остало 1000 људи, ватра прогутала 480 трговина!

Курир 11.01.2016
БРЧКО - Велики пожар захватио је јутрос објекте на Градачачкој пијаци, која је смештена на размеђи општине Градачац и територије Брчко Дистрикта, у близини велике пијаце Аризона. У пожарује изгорело 30 хала, са укупно… »

Драма У Бијељини: Жена се породила у лифту, кад је дошла Хитна беби већ вириле ногице!

Курир 11.01.2016
БИЈЕЉИНА - Синоћ у 20.20 сати Хитна помоћ Бијељина добила је паничан позив једног суграђана који је рекао да се жена породила у лифту, у улици Филипа Вишњића. “Наша екипа је кренула одмах по пријему позива, на лице… »

Подгоричанин Баш Надрљао: Мора у затвор због алиментације, иако је доказао да није отац детета!

Курир 11.01.2016
ПОДГОРИЦА - Упркос резултату ДНК теста који је показао да није биолошки отац детета које је рођено у браку са бившом супругом, четрдесетогодишњи Подгоричанин је због неплаћања алиментације осуђен на двомесечну робију и… »

Смањује Се Талас Избеглица: За викенд их у Македонију ушло само 715

Курир 11.01.2016
Министарство унутрашњих послова Македоније издало је у протекла 24 сата потврде за 830 миграната, што је далеко мање у односу на протеклих неколико месеци током којих је просечно дневно улазило око 1500 миграната. Од 1… »

Златни Рат Није Више Исти: Снажан ветар скоро уништио најпознатију хрватску плажу

Курир 11.01.2016
Чувена плажа Златни рат променила је уобичајени изглед услед снажног ветра. Могло би да се догоди да на самом врху плаже оформи базен какав се није могао видети последњих десетак година, пишу локални медији. Због великих… »

Тужна Прича Младића Који Је Објаснио Бесмисао Рата: Они као хоће да се отцепе, а ми им као не дамо

Курир 11.01.2016
Бахрудин Калетовић из Тузле био је десетар (регрут) Југословенске народне армије (ЈНА) и један од симбола сукоба у Словенији кога је 1991 године, у јеку распада Југославије, широм земље прославио телевизијски прилог Иутела. У… »

Беба Умрла Од Инфекције: Порађали жене на прљавим чаршафима флекавим од крви!

Курир 11.01.2016
БИЈЕЛО ПОЉЕ: Данас је у настављено суђење лекарима белопољске болнице у Вишем суду у Бијелом Пољу а сведочиле су мајке беба заражених у новембру 2014. године од којих је једна преминула. Прљава купатила и постељине које… »

(Фото) Шта Ће На Ово Да Кажу Гладни У Хрватској: Бацили стотине векни хлеба у ђубре!

Курир 11.01.2016
РИЈЕКА - Невероватно је да неко баци на стотине векни хлеба у контејнер за ђубре, док је толико гладних у Хрватској. Ово је једна од реакција грађана Ријеке који је фотографију снимио у суботу поподне на речкој пијаци у центру… »