Извор: Курир/Хроника архива вести 11.01.2016

Потрага Окончана Трагедијом: Пронађено тело возача камиона који је слетео са Остружничког моста

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - На Остружничком мосту у смеру ка Шиду данас је дошло је до директног судара камиона, а један од возача је од силине удара завршио у реци Сави. Рониоци су после потраге пронашле тело возача. Возач је иза себе… »

Опет Дивљаштво На Косову: Обијена црква Св. Димитрија у Суšшици

Курир 11.01.2016
ГРАЧАНИЦА - Непознати починиоци обили су цркву Светог Димитрија у Сушšици и однели кутију са новцем у којој се прикупља прилог за цркву. Члан црквеног одбора Ненад Крстић је данас око 13 сати приметио да је прозор цркве Св… »

Отмица Мале Маше: Саобраћајни полицајац сведочио о хапшењу Француза

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - Очевици отмице мале Маше у марту прошле године у Београду и саобраћајни полицијац сведочили су данас на суђењу против троје француских држављана, оптужених да су мајци из руку отели двогодишњу девојчицу и… »

Крвава Ноћ У Вршцу: Тинејџер ножем преклао вршњака, другог избо

Курир 11.01.2016
ВРШАЦ - У ноћи између недеље и понедељка, сат времема после поноћи у Улици Димитрија Туцовића догодило се убиство и покушај убиства између малолетника у Вршцу. Како незванично сазнајемо, две групе малолетника, од 15 до… »

Ухапшен Заменик Јавног Тужиоца: Приведен због насиља у породици

Курир 11.01.2016
ЛЕСКОВАЦ - Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су и привели заменика основног јавног тужиоца Д. Ђ. (56) из околине Лесковца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насиље у породици… »

Отац Рањене Полицајке: Упозоравао сам МУП да Милош намерава да убије моју ћерку Милицу

Курир 11.01.2016
Молио сам начелника да ми помогне јер је зет полицајац најавио да ће убити моје дете, али он ништа није урадио, каже Милосав Костић. БОГАТИЋ - Више јавно тужилаштво у Шапцу покренуло је истрагу против Милоша Тадића… »

У СМРТ ЗБОГ СТРАХА И ГРИЖЕ САВЕСТИ: Дечак украо оцу ауто, па се убио после удеса!

Курир 11.01.2016
Сава Јованов (15) изазвао саобраћајну несрећу у којој је само лакше повређен његов друг Душан Н., па отрчао кући и пуцао себи у главу из пушке. ТИТЕЛ - Сава Јованов (15) из села Гардиновци код Титела убио се хицем из… »

Урушавање У Јами Рудника Леће: Тешко повређен рудар

Курир 11.01.2016
МЕДВЕЂЕ - Тешко повређени рудар Горан Ивановић из Газдара (53) код Медвеђе, који је повређен након обрушавања у јами рудника ‘’Леце’’ се успешно опоравља на нишкој неурохирушкој клиници. Према последњим… »

Нишлија Признао Злочин: Мислио сам да ће ме напасти, па сам га убио

Курир 11.01.2016
Према траговима на месту злочина и признању осумњиченог, он је у викендици убијеног Небојше у атару Кнез Села боравио скоро два дана. НИШ - Уплашио сам се да ће ме Небојша напасти, па сам га ударао флашом док га нисам… »

Ужасно: У 2015. убијено 35 жена и три бебе!

Курир 11.01.2016
Весна Станојевић, координаторка сигурних кућа, каже да је помоћ и савет током протекле године затражило око 3.500 жена. БЕОГРАД - Протекла година остаће упамћена, нажалост, и по повећаном породичном насиљу, у ком су… »