Извор: Курир/Региони архива вести 11.01.2016

Поделили Се: Напредњаци у Чачку ускоро у две одборничке групе

Курир 11.01.2016
Председник градског парламента Чачка Вељко Неговановић обавестио је данас одборнике да је добио предлог за формирање две нове одборничке групе из редова Српске напредне странке и њихових коалиционих партнера. Једна… »

НА ЛАБУДОВОМ БРДУ: Пронађен комби печењаре, али печења нема

Курир 11.01.2016
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ - Комби са 13 печених прасића и три јагњета, печењаре "Уранак-Елез" из Горњег Милановца, који је украден пре три дана у Београду пронадјен је у недељу увече на Лабудовом брду, али без печења. Комби је… »

Кобни Доскок: Новосађанин тужио Град јер играјући кошарку повредио пенис

Курир 11.01.2016
НОВИ САД - Град Нови Сад је недавно тужио један Новосађанин јер је приликом играња кошарке повредио пенис. У тужбеном захтеву овај грађанин тражи 270.000 динара плус затезну камату за претрпљене физичке болове, страх и… »

Дочек Нове Године У Новом Саду: Наступају Горан Бреговић, Гарави сокак...

Курир 11.01.2016
НОВИ САД - Новосађани, као и многобројни гости из земље и иностранства који су најавили свој долазак у Нови Сад, имаће прилику да по четврти пут присуствују спектакуларном дочеку Нове године која се обележава према… »

Замућени Извори: Вода у Сврљигу није за пиће

Курир 11.01.2016
Због наглог топљења снега и замућења извора, вода у Сврљигу није за пиће. 2.000 корисника, односно више од 8.000 становника воду тренутно може да користи само у техничке сврхе, потврђено је из ЈКСП Сврљиг. Оба… »

Читалац Курира Јавља: Ватрогасно возило заглављено у центру Неготина

Курир 11.01.2016
НЕГОТИН - Читалац Курира из Неготина усликао је данас око 11.30 сати заглављено ватрогасно возило у центру Неготина. Он је навео да ватрогасно возило није могло 10 минута да мрдне у Улици Војводе Мишића, као ни да прође кроз… »

Тровање У Краљеву: Убацио им розе прах у двориште, убијено 11 паса

Курир 11.01.2016
КРАЉЕВО - У атару домаћинства Раде Станимировић из села Самаила код Краљева, непознати починилац отровао је 8. јануара све псе о којима се ова породица бринула. Једанаест паса је угинуло, а ветеринари покушавају да спасу… »

Заштитите Дивље Птице: Има ли краја тровању белорепана и мишара код Апатина?

Курир 11.01.2016
АПАТИН - Активиста Друштва за заштиту и проучавње птица Србије (ДЗППС)Ненад Спремо пронашао је у атару Рибарева, код Апатина, одраслог орла белорепана који није могао да лети, нити да се помера. "То су симптоми који упућују… »

Лопови за празнике покрали прасиће, тоалет-папир и ципеле!

Курир 11.01.2016
Последњих дана децембра и првих дана јануара преваранти су у Лесковцу и Врању из домаћинстава односили шта су стигли - од стоке, шампона и сапуна до сувог меса и косачица. ЛЕСКОВАЦ - Као да је тајфун прошао кроз кућу… »

Зајечар: Власт укинула бесплатне вртиће

Курир 11.01.2016
ЗАЈЕЧАР - Прва одлука градских челника у Зајечару у 2016. години је да се укине раније донета одлука о бесплатним вртићима. Родитељи двоје деце сада морају да издвоје и више од две месечне зараде годишње за боравак… »