Извор: Правда/Политика архива вести 11.01.2016

Соња Бисерко: Вучић присилио Додика да одустане од референдума

Правда 11.01.2016
БЕОГРАД – „Као саговорник ЕУ, од кога се имају одређена очекивања, Вучић је успео да присили Додика да повуче претњу о напуштању заједничке босанске полиције и правосудних органа, а пре тога, да распише… »

Ивица Дачић: Скрнављење цркве доказ да Косово није за Унеско

Правда 11.01.2016
БЕОГРАД – Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је скрнављење храма Христа спаса у Приштини, у присуству косовске полиције у време Божића, још један жалостан доказ… »

НИКОЛИЋ РОГОЗИНУ: Србија неће тражити уступке од Русије, у региону неће бити оружаног сукоба

Правда 11.01.2016
БЕОГРАД – Председник Србије Томислав Николић истакао је данас у разговору са потпредседником Владе Руске федерације Дмитријем Рогозином да Србија неће тражити уступке од Русије, иако са правом може много тога од ње да… »

ВУЧИЋ: Србија ради на јачању својих војних капацитета, а незналице нека ћуте

Правда 11.01.2016
БЕОГРАД – Премијер Александар Вучић каже да би већ након 15. јануара могло доћи до договора о извозу одређене количине фијатових возила у Казахстан. Он је на прес конференцији коју је држао заједно са замеником… »

Црнобрња: Поглавље 35 највећи изазов

Правда 11.01.2016
БЕОГРАД – Председник Европског покрета Михаило Црнобрња рекао је да је поглавље 35 у преговорима са ЕУ најтеже за реализацију. Црнорња је навео да је мали број земаља имао то поглавље на начин на који га Србија има. … »

ВРХУНАЦ ШИПТАРСКОГ БЕЗОБРАЗЛУКА: У Приштини уринирали по храму Христа Спаса (ВИДЕО)

Правда 11.01.2016
Заменик тзв. косовског премијера Бранимир Стојановић најоштрије је осудио скрнављење храма Христа Спаса у Приштини. Он је навео да је то починила група демонстраната који су дошли на протест у том граду и оценио неопходним… »

РОГОЗИН ПОСЕТИО ШЕШЕЉА: Погледајте шта је Војвода поклонио руском вицепремијеру! (ФОТО)

Правда 11.01.2016
БЕОГРАД – Након састанака са челницима Републике Србије – председником Владе Александром Вучићем и председником Томиславом Николићем, потпредседник Владе Руске Федерације Дмитриј Олегович Рогозин одржао је састанак са… »

ТАДИЋ: Боље је било кад сам ја владао

Правда 11.01.2016
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић изјавио је да су у Србији деградирани демократски стандарди и да је слободан демократски простор од 2012. године „драматично смањен“, што сужавањем медијских слобода… »