Извор: РТС/Хроника архива вести 11.01.2016

Судар камиона, рониоци пронашли тело возача

РТС 11.01.2016
Два камиона директно су се сударила око 10.30 на Остружничком мосту, при чему је кабина са возачем једног теретног возила упала у реку Саву. Рониоци Жандармерије су пронашли тело возача, потврђено је РТС-у у МУП-у… »

Обијена Црква Светог Димитрија у Сушици

РТС 11.01.2016
Непознати починиоци су обили Цркву Светог Димитрија у Сушици и однели кутију са новцем у којој се прикупља прилог за цркву. Члан црквеног одбора Ненад Крстић је данас око 13 часова приметио да је прозор Цркве Св. Димитрија… »

Девет повређених у судару аутобуса и аутомобила

РТС 11.01.2016
У Немањиној улици у Београду дошло је до судара аутобуса ГСП-а и два аутомобила. Најмање девет повређених путника је превезено у Ургентни центар, речено је Интернет порталу РТС-а у МУП-у. До несреће је дошло око 11 часова… »

Оптужница против бившег директора ПКБ-а

РТС 11.01.2016
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против бившег директора Привредне коморе Београда Милана Јанковића због сумње да је злоупотребама оштетио комору. Милан Јанковић се, заједно са својом сарадницом… »

Очевици сведочили на суђењу за отмицу девојчице Маше

РТС 11.01.2016
Очевици отмице мале Маше у марту прошле године у Београду и саобраћајни полицијац сведочили су на суђењу против троје француских држављана, оптужених да су мајци из руку отели двогодишњу девојчицу и покушали да… »

Све теже последице вршњачког насиља

РТС 11.01.2016
Ново вршњачко насиље, поново са најтежом последицом. У Вршцу је убијен 15-годишњи дечак, а други је тешко рањен и то од две године старијег малолетника. Повређени дечак се опоравља и у стабилном је стању, док је… »

Заменик тужиоца ухапшен због породичног насиља

РТС 11.01.2016
Полиција ухапсила заменика основног јавног тужиоца Д. Ђ. (56) из околине Лесковца, због сумње да је извршио кривично дело насиље у породици, саопштила је ПУ Лесковац. Д. Ђ. се терети да је у протеклих месец дана супругу… »

Пронађен комби из којег је украдено печење

РТС 11.01.2016
Комби са 13 печених прасића и три јагњета, печењаре "Уранак-Елез" из Горњег Милановца, који је украден пре три дана у Београду, пронађен је у недељу увече на Лабудовом брду, али без печења. Возило је нестало испред… »