Извор: Спортске.нет архива вести 11.01.2016

Марчело Липи виђен у друштву Берлусконија

Спортске.нет 11.01.2016
Италијански медији пишу да се ближи крај Синише Михајловића за кормилом 'Росонера'. Миха је сачувао посао ремијем на 'Олимпику' против Роме, али делује као да газда Силвио Берлускони смао чека повод да га склони. На… »

Гаврић ''издоминирао'' на окупљању Звездиних фудбалера!

Спортске.нет 11.01.2016
Од данас је поново радно на Маракани, зимски одмор је завршен, а на прозивци коју је обавио тренер Миодраг Божовић ''стајлингом'' је највећу пажњу привукао одлично расположени Ненад Гаврић. Који фудбалери су се данас… »

Јоветић напушта Интер!?

Спортске.нет 11.01.2016
Црногорац стигао као највећа звезда прелазног рока, али... Други меч у низу Стеван Јоветић започиње са клупе. После свађе са Манћинијем је изгубио позиције, па данашњи медији у Италији најављују као бомбу његов одлазак… »

Њукасл поново пазари у Француској

Спортске.нет 11.01.2016
Клуб са 'Сент Џејмс Парка' ускоро би требало да добије ново појачање. Клуб са севера Енглеске, ускоро би могао да добије појачање у нападу. Екипа Стива Мекларена налази се на 17. месту, и очекује је грчевита борба за… »

Роналдо намрштен, Меси насмејан - исход већ познат?!

Спортске.нет 11.01.2016
Слике говоре више од хиљаду речи. Данас ће се у Швајцарској одржати церемонија, на којој ће, између осталог, бити проглашен најбољи фудбалер на планети. Судећи по расположењу номинованих фудбалера, већ је познато ко… »

Роналдо отишао по 'Златну лопту' - нада скривена испод намрштеног лица

Спортске.нет 11.01.2016
Португалац кренуо пут Цириха, где се одржава свечана церемонија. Данас ће се у Швајцарској одржати церемонија, на којој ће, између осталог, бити проглашен најбољи фудбалер на планети. Велики фаворит за овај наслов је… »

Партизан - Џикићев деби из другог угла

Спортске.нет 11.01.2016
Нови тренер Партизана Александар Џикић сјајно је дочекан синоћ од стране навијача црно-белих. ''Гробари'' су испунили трибине ''Пионира'', Џикић је овацијама поздрављен пред почетак меча, а што је најважније, свој… »

''Несмотрена изјава'' разлог Јањићеве смене, није испоштовао ''институцију Јавор Матис''?

Спортске.нет 11.01.2016
Смна Александра Јањића пред почетак припрема јавор Матиса за наставак сезоне многе је изненадила. Разлоге је открио први човек клуба Драгомир Лазовић. Он се тим поводом огласио у изјави за званични клупски сајт , истакао да… »

Ромин 'сенат' данас одлучује о судбини Рудија Гарсије

Спортске.нет 11.01.2016
'Шефови' клуба из Рима данас ће одржати састанак у Сједињеним Америчким Државама. Челници клуба из 'Вечног града' данас ће одржати састанак у Мајамију где ће се, између осталог, разговарати о будућности францускг… »

Генијалан изум јапанских школараца - овако се изводе слободњаци!

Спортске.нет 11.01.2016
Феноменалан начин да се збуни противник. Фудбалери средње школе из западне Фукуоке, открили су 'алгоритам' за извођење слободних удараца. Овим потезом унели су пометњу у противничке редове, па је извођач имао олакшан… »