Извор: Студио Б/Београд архива вести 11.01.2016

Вода у Обреновцу исправна за пиће »

Студио Б 11.01.2016
Председник Скупштине Београда Никола Никодијевић и градски менаџер Горан Весић обишли су данас фабрику за прераду воде „Забрежје" у Обреновцу, поводом високе концентрације амонијака у сливу Колубаре. Никодијевић је… »

Девет повређених у судару аутобуса и аутомобила »

Студио Б 11.01.2016
У судару аутобуса ГСП-а и два аутомобила у Немањиној улици повређено је девет путника који су пребачени у Ургентни центар, а саобраћај је обустављен у смеру ка Славији. Како је речено Тањугу у МУП-у, до удеса је дошло око… »

Почела подела ваучера за бесплатну школу пливања »

Студио Б 11.01.2016
Секретаријат за спорт и омладину отпочео је данас поделу ваучера са којима се остварује право на бесплатну школу пливања за основце и средњошколце током зимског распуста, која је организована у оквиру бесплатних програма за… »

Потрошачи на грејним подручјима Миријево и Дунав до сутра без грејања »

Студио Б 11.01.2016
Поједини потрошачи на грејним подручјима Мирјево и Дунав ће у поподневним и вечерњим сатима бити без грејања због санације квара на делу магистралног топловода топлане „Мирјево", саопштено је из ЈКП „Београдске… »

Пукла цев на Старом граду »

Студио Б 11.01.2016
Станари Улице Ђуре Даничића као и у Шафариковој улици данас су без воде до 15 сати због пуцања водоводне цеви. Цев је пукла у Улици Ђуре Даничића и тренутно се ради на санацији. Због истог квара затворена је и вода у… »

Пројекат подршке и помоћи Ромима обухватио 40 породица »

Студио Б 11.01.2016
Центар за развој и бригу о грађанима - ЦЕРИБ реализовао је пројекат „Канцеларија за подршку и помоћ Ромима", који обухвата 40 породица са више од 220 чланова из неформалних нехигијенских насеља на територији Новог… »

Затварање саобраћаја због радова »

Студио Б 11.01.2016
Затварање саобраћаја на Добановачком и Војном путу и у Улици Зире Адамовића. Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда изводиће радове од данас до почетка марта на три локације, због чега ће доћи до… »

Прослава православне Нове године на Тргу бајки »

Студио Б 11.01.2016
Прослава православне Нове године у Београду бице организована у среду, 13. јануара, на Тргу бајки, а целодневни програм бице посвецен малишанима. Како је најавила Градска управа, у кућици испред Установе културе "Вук… »