Извор: Трачара архива вести 11.01.2016

Мудрости породице Кардасхиан: Савети о љубави, раскидима, успеху и селфијима

Трачара 11.01.2016
Једна породица, а толико мудрости у њој. Кардасхианови су изградили озбиљно царство од свог ријалити програма, модне и козметичке линије и споствене брендове, тако да не треба да чуди што знају нешто о успеху. Али не познају… »

Гардероба на месту, али фризура у хаосу: Рита Ора у проводу са славним фотографом

Трачара 11.01.2016
До сада је углавном имала испаде са гардеробом у јавности, али је овог пута фризура Рите Оре наишла на критике многих. Певачица је фотографисана како излази из хотела у Њујорку са славним фотографом Терри Рицхардсоном и… »

Икона стила Ирис Апфел: Боље бити срећан него лепо обучен

Трачара 11.01.2016
Икона њујоршке модне сцене Ирис Апфел има 93 године и звезда је најновијег докумантарца аутора Аберта Маислеса. “Ништа што ми се икада догодило нисам очекивала. Једноставно се десило”, каже она на почетку. Ова модна… »

И од наших ријалитија има горих: Шокантне исповести учесника британског ВИП Великог брата

Трачара 11.01.2016
Ако сте мислили да су само наши ријалитији препуни полуанонимних ликова и контроверзних открића о њиховој прошлости, варате се. Ове године је британски ВИП Велики брат добио похвале са свих страна око разноврсности учесника и… »

Аделе од кечапа и Биебер од соли: Необични портрети младог уметника

Трачара 11.01.2016
Роб Фаррел, познат и као Роб тхе Оригинал је прави Микеланђело када је уметност од хране у питању. Он обликује популарне портрете познатих користећи палачинке, пицу и све што му дође под руке, а јестиво је. Роб је фризер… »