Извор: Вечерње новости/Политика архива вести 11.01.2016

К. Митровица: Преосталих 378 припадника Цивилне заштите потписало уговоре

Вечерње новости 11.01.2016
Канцеларија за КиМ саопштила је да је су преостали припадници Цивилне заштите потписали радне уговоре за ангажовање на северу КиМ у привременим институцијама Приштине. У Косовској Митровици је преосталих 378 припадника… »

Бајатовић са 200.000 избрисао кривицу

Вечерње новости 11.01.2016
Функционери све чешће нагодбом избегавају строже санкције за прикривање имовине. Поједини руководиоци прошли без казне после динарске уплате у хуманитарне сврхе. ДИРЕКТОР "Србијагаса" Душан Бајатовић нагодио се с… »

Приштина: Вандали уринирали у српској цркви

Вечерње новости 10.01.2016
Група демонстраната током протеста албанске опозиције оскрнавила Храм Христа Спаса у Приштини. На снимку се виде и косовски полицајци који не спречавају хулигане. Храм СПЦ много пута до сада скрнављен. ГРУПА демонстраната… »

Обрадовић: Не правимо нови ДОС

Вечерње новости 11.01.2016
Лидер Двери Бошко Обрадовић о изборима, коалицијама, савезу са Демократском странком Србије: Очекујемо и парламентарне и председничке изборе. НЕ би ме изненадило да се заједно са покрајинским и локалним ускоро одрже и… »

Шпијунка: Маршићанина чека ретривер

Вечерње новости 11.01.2016
Функционери ДСС су познати као љубитељи животиња, а један од њих је и некадашњи шеф парламента Драган Маршићанин, који се понекад унервози током састанака, јер га чека златни ретривер. ФУНКЦИОНЕРЕ ДСС годинама бије глас… »

ПОЛЕМИКЕ Борислав Комад: Кројачи туђих граница

Вечерње новости 11.01.2016
На све и свашта спремна је америчка спољна политика, па и да преко ноћи пријатеље прогласи непријатељима, а непријатеље претвори у пријатеље. НА све и свашта спремна је америчка спољна политика, па и да преко ноћи… »

Спонтани скупови без пријаве

Вечерње новости 11.01.2016
Предлог новог закона о јавном окупљању усвојен на Влади и упућен Скупштини. Демонстрације без организатора неће морати да се најаве полицији. ГРАЂАНИ ће убудуће моћи да се спонтано окупљају на јавним местима како би… »

Коментар: Вандали

Вечерње новости 11.01.2016
Цео свет осуђује вандалски ход џихадиста Исламске државе, пред којима пада све што не чини њихову веру и културу. Исти принцип у косовском калифату, међутим, не смета никоме у Бриселу или Вашингтону. АЛБАНЦИ који су у… »

Божовић: СНС злоупотребљава и скупштинске службе

Вечерње новости 11.01.2016
Посланик ДС Балша Божовић упозорио да СНС злооупотребљава и службе Скупштине која је одбила да достави тужбу посланику те партије Александру Јовичићу. КАКО је могуће да да посланицима Српске напредне странке не могу да… »