Извор: Вести онлине архива вести 11.01.2016

ВИДЕО: Весна се пожалила како има велике груди, Змај решио да провери

Вести онлине 11.01.2016
"Парови" и даље трају, а тако ће, како је обећала продукција, бити све до пролећа. Укућани виле толико су дуго затворени, да су заборавили где су, када су и због чега ту дошли. Како се чини, немају намеру скоро ни да оду… »

"Не руше они Српску због Додика, већ Додика руше због Српске"

Вести онлине 11.01.2016
Република Српска мора бити поштована и чувана као највећа светиња, кључна је порука скупа "Сачувајмо Републику Српску" који је одржан у Београду у организацији Српског сабора "Заветници". На скупу, који је одржан у… »

"Лијепој њиховој" баш не иде у Београду! Демолиране и Хрватице

Вести онлине 11.01.2016
Хрвартима очигледно не прија Београд и "Комбанк арена". Пошто је Хрватске, олимпијски шампион из Лондона, демолирана од Србије на старту Европског првенства, нису се добро провеле и ватеполисткиње "лијепе њихове". Хрватице су… »

"Прече им бошњачке од српских жртава"

Вести онлине 11.01.2016
Председник Одбора за тражење заробљених, погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске Марко Грабовац сматра да је Тужилаштво БиХ обмануло породице погинулих јер нису процесуирани најтежи случајеви ратних злочина над… »

"Југоносталгичари"? Срби и Босанци краду возила у Хрватској!

Вести онлине 11.01.2016
Док се политичари из региона ових дана препуцавају преко медија ко ће боље да се наоружа или ко треба да има већи утицај, ауто мафија нема никаквих проблема са национализмом. Лако се договоре шта и како треба украсти. На… »

Саопштили јој да је Дејвид преминуо, али не жели да напусти ријалити

Вести онлине 11.01.2016
Бивша супруга Дејвида Боувија (66), Енџи Боуви, одлучила је да не прекида учешће у ријалитију, упркос смрти свог бившег мужа, саопштили су продуценти "ВИП Великог Брата". Како је и најављено, Енџи су вести саопштене… »

Ђукановић на "танком леду", чека се гласање

Вести онлине 11.01.2016
Мањи партнер владајуће црногорске коалиције, Социјалдемократска партија неће гласати за поверење Влади премијера Мила Ђукановић, најавила је посланик те странке Драгиња Вуксановић. Премијер Црне Горе Мило Ђукановић… »

Путин тврди: Нисам намерно пустио пса на Ангелу

Вести онлине 11.01.2016
Кони, пас руског председника Путина престравио је немачку канцеларку Ангелу Меркел приликом њеног боравка у Сочију. Светски медији брујали су тада о том догађају, тврдећи да је реч о Путиновој провокацији. Он је сада… »

ФОТО: Шаљиве фотографије о српској лекцији Хрватима

Вести онлине 11.01.2016
После демолирања Хрвата у крцатој "Арени", на друштвеним мрежама почеле су да круже занимљиве фотографије које описују рапсодију чете Дејана Савића на старту Европског првенства у Београду. Тако на једној се види како… »

Реџеп Тајип Ердоган – султан грађанског рата

Вести онлине 11.01.2016
Југоисточна Анадолија гори. Од средине децембра турски председник је непопустљив – "чишћење" овог региона жели да заврши потпуним уништењем милитантних Курда повезаних са Радничком партијом Курдистана, против које… »