Извор: Вести онлине/Балкан архива вести 11.01.2016

Ухапшени џихадисти у Горњој Кладуши: Крили оружје и заставу Исламске државе

Вести онлине 11.01.2016
Службеници Државне агенције за истраге и заштиту БиХ ухапсили три особе на подручју Велике Кладуше, код којих је пронађено оружје и застава Исламске државе. како је саопштено, реч је о наставку акције Дамаск, која за… »

"Заставино" оружје у Француску допремили Хрвати

Вести онлине 11.01.2016
Калашњиков којим је у време напада на "Шарли ебдо" почињен масакр у јевреској продавници био је са подручја Југославије, а у француску престоницу је највероватније стигао из Хрватске, објавили су француски медији. Због… »

И за Тита миса: "Изједначавате га са Павелићем"

Вести онлине 11.01.2016
У цркви Светог Марка Еванђелисте, у центру Загреба, одржана је миса за душу "слуге Божјег" Јосипа Броза Тита, којој је присуствовало стотинак људи. Миса за доживотног председника СФРЈ прошла је мирно, за разлику од мисе за… »

"Не руше они Српску због Додика, већ Додика руше због Српске"

Вести онлине 11.01.2016
Република Српска мора бити поштована и чувана као највећа светиња, кључна је порука скупа "Сачувајмо Републику Српску" који је одржан у Београду у организацији Српског сабора "Заветници". На скупу, који је одржан у… »

"Прече им бошњачке од српских жртава"

Вести онлине 11.01.2016
Председник Одбора за тражење заробљених, погинулих бораца и несталих цивила Републике Српске Марко Грабовац сматра да је Тужилаштво БиХ обмануло породице погинулих јер нису процесуирани најтежи случајеви ратних злочина над… »

"Југоносталгичари"? Срби и Босанци краду возила у Хрватској!

Вести онлине 11.01.2016
Док се политичари из региона ових дана препуцавају преко медија ко ће боље да се наоружа или ко треба да има већи утицај, ауто мафија нема никаквих проблема са национализмом. Лако се договоре шта и како треба украсти. На… »

Ђукановић на "танком леду", чека се гласање

Вести онлине 11.01.2016
Мањи партнер владајуће црногорске коалиције, Социјалдемократска партија неће гласати за поверење Влади премијера Мила Ђукановић, најавила је посланик те странке Драгиња Вуксановић. Премијер Црне Горе Мило Ђукановић… »

"Огромна опасност од напада вехабија на Балкану. Турска и БиХ раде на томе"

Вести онлине 11.01.2016
Стручњак за борбу против тероризма Џевад Галијашевић сматра да се претње терориста на Балкану минимализују у политичким и безбедносним круговима, иако је опасност од напада вехабија огромна. Галијашевић је упозорио да… »

Оптужница на климавим ногама?

Вести онлине 11.01.2016
Одбрана Драгана Васиљковића поднеће до краја ове недеље жалбу Жупанијском суду у Сплиту на продужетак притвора, а Капетан Драган је уверен да ће у евентуалном судском поступку доказати своју невиност. - Васиљковић је… »

Укор Додику, опомена Вучићу

Вести онлине 11.01.2016
Спектакуларна прослава 24. рођендана Републике Српске у Бањалуци наљутила је Американце. Из амбасаде САД у Сарајеву упућен је укор председнику РС Милораду Додику, али и опомена премијеру Србије Александру Вучићу. Апеловано… »