Извор: Вести онлине/Друштво архива вести 11.01.2016

ЕУ љута: Турци, џабе вам дадосмо онолике милијарде

Вести онлине 11.01.2016
Број избеглица које прелазе Егејско море из Турске како би ушли у Грцку, односно Европску унију, и даље је превелик, упркос споразуму из новембра између званичног Брисела и Анкаре да се тај прилив ограничи, изјавио је… »

Путинове ракете (српски) одговор Хрватима

Вести онлине 11.01.2016
Посета потпредседника Владе Русије и човека од највишег поверења Владимира Путина Димитрија Рогозина са сарадницима у Војсци Србије искоришћена је да би се разговарало, између осталог, и о куповини два руска борбена система… »

Лажна проповед

Вести онлине 11.01.2016
Коме се догодило да прочита свих четири стотине страница Кисинџерове књиге "Светски Поредак", налетеће и на ове редове: "Према америчком поимању, светски поредак, мир и баланс биће успостављени сами од себе, а политичке… »

Српски војвода дочекао Рогозина: Гусле на поклон, како и доликује

Вести онлине 11.01.2016
Дмитриј Рогозин, заменик премијера Руске Федерације борави у Србији, а после бројних састанака са српским званичницима решио је да посети и Војислава Шешеља. А пхото постед би Војислав Шешељ (@војислав.сесељ) он… »

Крајпуташи сведоци крвавог страдања

Вести онлине 11.01.2016
У причи о Првом светском рату, за Србе су увек прва асоцијација Солунски фронт, марш кроз Албанију или Церска битка. Наш земљак из Сијере, кантона Валис у Швајцарској, Миле Јанковић (47), оснивач је и председник Удружења… »

"Не журите са признањем Косова, Русија је уз вас"

Вести онлине 11.01.2016
Заменик руског премијера Дмитриј Рогозин изјавио је у Београду да су правда и Русија на страни Србије када је реч о Косову и Метохији и да је потребно наоружати се стрпљењем и не признавати самопроглашену независност јужне… »

Новогодишње писмо из Ораховца

Вести онлине 11.01.2016
Нова календарска година почела је да окреће своје странице, а у Ораховцу, подељеном градићу у Метохији, време као да је стало. На улицама је снег, а људи су се, како је прослава Божића завршена, бар ми се тако чини… »

Трбухом за крухом и ауспухом

Вести онлине 11.01.2016
Према најновијим подацима невладиног сектора са севера Црне Горе више од 30.000 житеља ове државе тренутно се налази у земљама ЕУ где, тражећи азил и на друге начине, покушавају да се домогну "папира", сталног боравка и… »

Деца препустила родитеље туђој бризи

Вести онлине 11.01.2016
Двоје старих људи пронађено је мртво у снегу у општини Рековац, Јелица Стевановић (89) у свом дворишту, а Милорад Живановић (68) недалеко од мајчине куће. Ови трагични случајеви поново су вратили пажњу јавности на… »

Лагана супа од лековитог поврћа

Вести онлине 11.01.2016
Време празновања и тешке хране полако јењава. Време је да се окрепите се укусном супом од купуса, пиринча и белог лука. 150 г шаргарепе 100 г корена першуна 25 г белог лука 200 г свежег купуса 100 г кромпира 150 г… »