Извор: Вести онлине/Политика архива вести 11.01.2016

Бисерко: Ништа од референдума, Вучић притиснуо Додика!

Вести онлине 11.01.2016
Као саговорник ЕУ, од кога се имају одређена очекивања, премијер Србије Александар Вучић успео је да присили председника РС Милорада Додика да повуче претњу о напуштању заједничке босанске полиције и правосудних органа… »

"Путин наложио да се хитно помогне Србији"

Вести онлине 11.01.2016
Потпредседник руске владе Дмитриј Рогозин рекао је у разговору са српским председником Томиславом Николиц́ем да ц́е у најкрац́ем могуц́ем року испунити налог руског председника Владимира Путина да детаљно испита и предложи… »

Вучић: Избегао бих изборе због "великих патриота"

Вести онлине 11.01.2016
Премијер Александар Вучић рекао је у понедељак да још нема дефинитивне одлуке да ли ће бити ванредних парламентарних избора, да би лично волео да их избегне али да постоје они који их желе. Упитан да ли то што је раније… »

"Вучићу није у интересу распад БиХ"

Вести онлине 11.01.2016
Председник РС Милорад Додик изјавио је да су створени сви формални услови за објављивање одлуке о спровођењу референдума о раду Суда и Тужилаштва БиХ. Осим тога, додао је и да ће она бити објављена када за то дође време… »

"Јак савезник заштитиће Србију од сваког агресора"

Вести онлине 11.01.2016
Присуство јаке војне државе-савезника Србије умириће било ког агресора, истакао је вицепремијер Русије задужен за војно-индустријски комплекс Дмитриј Рогозин. Рогозин, који је премијеру Србије Александру Вучићу поклонио… »