Политика архива вести 11.01.2016

Председник Европског Покрета У Србији: Поглавље 35 је највећи изазов

Курир 11.01.2016
Председник Европског покрета у Србији Михаило Црнобрња оценио је да је Поглавље 35 у преговорима са ЕУ најтеже за реализацију, наводећи да је мали број земаља имао то поглавље на начин на који га Србија има. Црнорња, који… »

СДС: Нови Закон о финансијској подршци породици са децом је велики корак уназад!

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - Социјалдемократска странка (СДС) оценила је данас да ће нови Закон о финансијској подршци породици са децом бити велики корак назад у односу на важећа законска решења, те да предвиђене мере представљају "нови… »

Даљи кораци у отварању поглавља

Актер 11.01.2016
Србија би током ове године, поред поглавља 23 и 24 која се тичу основних права, могла да отвори још четири поглавља за која не постоје почетна мерила за отварање, изјавио је главни и одговорни уредник портала Еуропеан… »

ВРХУНАЦ ШИПТАРСКОГ БЕЗОБРАЗЛУКА: У Приштини уринирали по храму Христа Спаса (ВИДЕО)

Правда 11.01.2016
Заменик тзв. косовског премијера Бранимир Стојановић најоштрије је осудио скрнављење храма Христа Спаса у Приштини. Он је навео да је то починила група демонстраната који су дошли на протест у том граду и оценио неопходним… »

Ружићу Није Пријатно: Моју породицу и мене нападају разни ботови

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - Битно је да енергија Александра Вучића не буде једина и да он не буде супститут за институције и целу владу, рекао је Бранко Ружић. Функционер СПС је рекао да је влада као тим повукла једине могуће, додуше… »

Црна Гора: О поверењу влади 25. јануара

Актер 11.01.2016
Ванредна седница Скупштине Црне Горе, на којој ће се посланици изјашњавати о поверењу влади, заказана је за 25. јануар. Како подсећа Радиотелевизија Црне Горе, влада је крајем децембра прихватила иницијативу премијера Мила… »

Заједнички став Шешеља и Рогозина

Актер 11.01.2016
Заменик председника руске владе Дмитриј Рогозин и председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ су у данашњем једночасовном разговору изнели заједнички став да Београд треба да интензивира односе са Москвом, да… »

ДДД: Против укидања веронауке

Дневник 11.01.2016
Народни покрет „Динара–Дрина–Дунав” (ДДД) противи се укидању веронауке у школама јер сматра да је верска настава у значајној мери допринела развоју међусобног поштовања. и толеранције, уважавања младих без обзира… »

Почуч: Траже алиби за 15 година лоше власти

Дневник 11.01.2016
Посланик Српске напредне странке у Скупштини Војводине Павле Почуч сматра да је брига покрајинског секретара за локалну самоуправу и мерђурегионалну сарадњу. Бранислава Бугарског због ускраћивања новца локалним самоуправама… »

Како Је Џејмс Бонд Уништио Албанце: Сер Шон Конери објаснио зашто Косово никад неће бити независно

Курир 11.01.2016
За многе најбољи агент 007 из серијала филмова о Џејмс Бонду, Шон Конери не пропушта прилику да истакне да је Косово део Србије и да никако не заслужује независност. Славни глумац је очигледно веома добро упућен у светску… »