Политика архива вести 11.01.2016

Дачић: Косово није за Унеско!

Ало 11.01.2016
Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је скрнављење храма Христа спаса у Приштини, у присуству косовске полиције у време Божића, још један жалостан доказ да је Србија… »

Обрадовић: Не правимо нови ДОС

Вечерње новости 11.01.2016
Лидер Двери Бошко Обрадовић о изборима, коалицијама, савезу са Демократском странком Србије: Очекујемо и парламентарне и председничке изборе. НЕ би ме изненадило да се заједно са покрајинским и локалним ускоро одрже и… »

Што се Хрвати наоружавају?

Ало 11.01.2016
Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас, током разговора са потпредседником руске Владе Дмитријем Рогозином, да се чуди најавама да ће Хрватска из Норвешке набавити ракетни систем, с обзиром да на то да "неће бити… »

Рогозин: Историјске односе претворити у привредни успех

Бета 11.01.2016
Премијер Србије Александар Вучић и потпредседник руске Владе Дмитриј Рогозин сагласили су се данас да је историјске пријатељске односе потребно конкретизовати и знатно повећати економску сарадњу. Рогозин је на конференцији за… »

Посета Рогозина симболична подршка Русије

Бета 11.01.2016
Аналитичар берлинског Савета за политику демократизације Бодо Вебер оценио је да је посета потпредседника руске владе Дмитрија Рогозина Србији "симболични наставак традиционалних односа" две земље, али да "економски односи и… »

Шпијунка: Маршићанина чека ретривер

Вечерње новости 11.01.2016
Функционери ДСС су познати као љубитељи животиња, а један од њих је и некадашњи шеф парламента Драган Маршићанин, који се понекад унервози током састанака, јер га чека златни ретривер. ФУНКЦИОНЕРЕ ДСС годинама бије глас… »

ПОЛЕМИКЕ Борислав Комад: Кројачи туђих граница

Вечерње новости 11.01.2016
На све и свашта спремна је америчка спољна политика, па и да преко ноћи пријатеље прогласи непријатељима, а непријатеље претвори у пријатеље. НА све и свашта спремна је америчка спољна политика, па и да преко ноћи… »

Волео Бих Да Избегнем Изборе! Ево како је Вучић одговорио на питање да ли му мирише у Србији на ванредне изборе

Телеграф 11.01.2016
- Нисам рекао ништа дефинитивно, рекао сам да бих волео да их избегнем - рекао је премијер Србије. Премијер Србије Александар Вучић рекао је данас да још нема дефинитивне одлуке да ли ће бити ванредних парламентарних избора … »

Злоупотреба Или: НЕ? Реклама са слоганом СНС на ЕП у ватерполу

Блиц 11.01.2016
На видео биму током прве утакмице Европског првенства у ватерполу које се одржава у Београду била је видљива реклама са слоганом Српске напредне странке. Док је трајао меч Шпаније и Словачке, публика је имала прилику да види… »

Русија ће размотрити апел Србије за С-300

Ало 11.01.2016
Нећемо бити лака мета, већ ћемо ојачати одбрану, каже Вучић. Рогозин: Размотрићемо апел Србије за помоћ у наоружању. Након 15. јануара могућ договор о извозу Фијатових возила у Казахстан. Он је на конференцији за… »